reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zawiadomienia o narodzinach :)

reklama
Katus wygladasz pieknie!! w zyciu bym nie powiedzala ze wlasnie urodzilas :-) a Hania :-) CUDO i jakie ma dlugie i geste wloski :tak: PRZEPIEKNA DZIEWCZYNKA ;))
Jeszcze raz gratulacje dla TATUSIA :tak: Tatusku, ty sie juz teraz sie ucz jak tu kawalerow odstraszac :-D

Właśnie dostałam SMS:

"O 10.35 urodziała nam się NINA 2750 54cm i 9 pkt w skali Apgar. Poród Sn trwał 6 godzin. Nie było tak źle. Pozdrowienia dla forum GUFI"

Wielkie gratulacje dla mamy i taty niech sie malutka zdrowo chowa i szybciutko wraca do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Katuś serdeczne gratulacje.masz naprawdę śliczną córeczkę.

no i Gufi.no nareszcie się doczekałaś:-D.cudownie! ogromniaste gratulacje.

dziewczyny szybko wracajcie,bo musicie nam wszystko opowiedzieć;-)

GUFI OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!!!!
NINUS WITAJ PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSIA ;-) !!!
GRATULACJE DLA TATUSIA !!!!!

No to faktycznie sie zaczyna :-D A wie ktos co u Moniki??

INFO OD MONIQI:

MY NADAL W DWUPAKU ALE DAWIDEK JUż SIE PCHA, W NOCY KRWAWIłAM A RANO WYPADł MI CZOP SKóRCZE MAM NADAL
GRATULACJE DLA DZIEWCZYN
BUZIAKI DLA WSZYTSKICH

Gufi a dopiero co wczoraj sobie jęczałyśmy, że to tyle trwa... :-) Kurcze, to może w końcu ja polecę... :tak: :confused:
SERDECZNE GRATULACJE!!!!! Zazdroszczę, że tak szybko, sprawnie poszło, naprawdę :-)
Dziewczyny zauważcie, że póki co rodzą te mamy, które nosiły córcie w brzuszku ;-) , więc tym bardziej teraz ja PLEASE!!!!!!:-D

KATKA, GUFI SERDECZNE GRATULACJE - DUżO ZDRóWKA I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU :-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Gufi gratuluje !!!

Super ze tak sprawienie Wam to poszlo. Zycze zdrowka, wracajcie szybko do nas.

Ja chyba jednak jestem jakas dziwna. Tak bardzo zaczelam sie bac porodu, :szok: ze wcale nie chce jeszcze rodzic, najchetniej odwlekalabym to w nieskaczonosc jakby sie dalo. A wydawalo mi sie ze jestem odwazna, a tak na prawde to bojidupa ze mnie straszna :baffled:

Do góry