reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zawiadomienia o narodzinach :)

Witam ponownie wszystkie mamuśki

26-10 o godz 23:30 przyszła na świat moja ukochana córeczka Emilka po 10 godzinach porodu a w końcu cc
ważyła 4030 i miała 60 cm
kawał kobitki

GRATULUJĘ TEŻ WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUŚKOM

reklama
Rudykotku, Blubery, Renik najgoretsze gratulacje z okazji rozdwojenia. Tatusiom zycze radosci i ciepliwosci, a Maluszkom pociechy z Rodzicow.

Hej Mamuski - ogromne dzięki za życzenia i gratulacje. Dziś wróciliśmy do domku. Jak złapię trochę czasu to nadrobię zaległości w czytaniu i pisaniu.
Pozdrawiamy - asia, slawek i maly franio

Dziękuję dziewczynki za gratulacje i miłe słowa :-). Dziś wróciłyśmy do domku. Jak dam radę to napiszę coś jutro.

Witam pażdziernikowe mamusie :-) Wczoraj dostałam sms-a od Nadji .Jej synek Wiktorek przyszedł na świat 2-go listopada o 16:40 waży 4230 i ma 59 cm :-) Dostał 10 pkt w skali apgar ! :-)
POZDRAWIAM WRZEŚNIÓWKA ADASIA

reklama
Kawał chłopa!! Mój Macias tez tyle ważył. ;-) Ciekawe czy poród był naturalny czy c.c :-) W każdym razie WIEEEEELKIE GRATULACJE!!!!

Do góry