reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zasiłek macierzyński a nowy przepis odn. urlopu wychowawczego 2013

Witam, dziecko urodziłam 6 stycznia 2013 r, jestem na zasiłku macierzyńskim do 22 czerwca. Czy teraz po tym jak premier D.Tusk ogłosił zmianę dla matek I kwartału odnośnie rocznego urlopu macierzyńskiego kobiety będące na zasiłku macierzyńskim (nie na urlopie mac) też będą mogły kontynuować ten zasiłek przez kolejne pół roku?

pozdrawiam

reklama
Witam, dziecko urodziłam 6 stycznia 2013 r, jestem na zasiłku macierzyńskim do 22 czerwca. Czy teraz po tym jak premier D.Tusk ogłosił zmianę dla matek I kwartału odnośnie rocznego urlopu macierzyńskiego kobiety będące na zasiłku macierzyńskim (nie na urlopie mac) też będą mogły kontynuować ten zasiłek przez kolejne pół roku?

pozdrawiam

Na to pytanie beę mogła odpowiedzieć jak przepisy zostaną zmienione.

Do góry