reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zapraszamy

reklama
Hej Kangurki, witaj Miyu.
Dziewczyny, Wy zakładacie ten wątek open, czy też zamknięty ?
Jeśli zamknięty, nie piszę się :no: Głupio by mi było mieszkać w dwóch miejscach...:sorry2:
Jeśłi otwarty, to moim zdaniem mam całkiem niezłą propozycję : Może zostaniecie już tutaj, na wrześniu, otwartym.:tak:
Jak widzicie wiele dziewczyn z chęcią podzieli się z Wami relacjami z bycia mamą, jak również dowie co tam słychać i widać u Waszych bąbli.

Nadal twierdzę, że kto ma ochotę, a ja mam, może śmiało mówić swoje zdanie głośno na Wrześniu.

NO. To co Wy na to ?

Joanko wątek będzie zamknięty...wydaje mi się że to taka alternatywa, no zobaczymy jak to się ułoży, oczywiście na otwartym też będzimy pisać skoro wiemy że dla większości jesteśmy tu mile widziane :-)

MIyu, będę wobec tego z chęcią czytała Was tutaj, na zamknięty się jednak nie piszę. Z podanych wyżej powodów.
No to na wrzesień zapraszam i do pióra, co tam u Matiego i Maksia ?

JA chce zeby tylko watek ze zdjeciami byl zamkniety.
Tylko i wylacznie!!!!
Zeby nie bylo,ze ktos pomysli,ze chce komus tylka obrobic.
Na to sie niestety nie pisze.:no:
Jezeli zaczna powstawac jakies inne watki ja sie wypisze, ok?:tak:

A tak wogole to witam;-)

Rozumiem że chcesz być lojalna wobec wrześniowek ze starego watku...może jednak kiedyś zmienisz zdanie :-) Zawsze jesteś u nas mile widziana no i napewno będziemy na otwartym sobie pisać :-) Otwarcie nowego wątku zamkniętego jest miedzy innymi w głównej mierze po to aby my i nowe dziewczyny miały się gdzie pochwalić swoimi pociechami :-) W razie czego wiesz gdzie pisać :-D
Anineczko no oczywiscie że o to nam chodzi :-) Jak już zdecydowalam sie wrócić to jak będe miała coś do kogoś to to napisze otwarcie na otwartym:tak:

JA chce zeby tylko watek ze zdjeciami byl zamkniety.
Tylko i wylacznie!!!!
Zeby nie bylo,ze ktos pomysli,ze chce komus tylka obrobic.
Na to sie niestety nie pisze.:no:
Jezeli zaczna powstawac jakies inne watki ja sie wypisze, ok?:tak:

A tak wogole to witam;-)

Przychylam się do zdania Anineczki....I Witam po długiej przerwie ;-)
Stęskniłam się za waszymi dzieciaczkami...

reklama
Kangurzyca ty jełopku mały, przecież dziewczyny chca się dołączyć tylko pewnie nie chcą aby były jakieś krzywe akcje :-)
Ja z mojej strony już pisałam że jak coś do kogoś będę miała to napiszę na otwartym bądź na priva :-p

Do góry