milena1706
Fanka BB :)
Jem codziennie siemie lniane i jabłkaJa bore..spumax ..ma 150mg...a np.inne po 40..mi pomaga...a siemie lniane?? Jablka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jem codziennie siemie lniane i jabłkaJa bore..spumax ..ma 150mg...a np.inne po 40..mi pomaga...a siemie lniane?? Jablka??
trzeba do lekarza sie udacJem codziennie siemie lniane i jabłka
Pisałam już że kiwi też próbowałamSpróbuj kiwi zjeść na czczo i przed każdym posiłkiem. Mi pomogło i wystarczyło, że rano zjadłam 1 lub 2 kiwi.
Ah sorki. A pijesz też więcej?Pisałam już że kiwi też próbowałam
Tak pije około 3 litrów wodyAh sorki. A pijesz też więcej?
Pisałam że brałam już lactulosum i czopki i niestety nie pomogłoA Lactulosum? Taki syropek, piłam go na początku ciąży. Musiałam nawet raz użyć czopka glicerynowego.
No to Ci serdecznie współczujęPisałam że brałam już lactulosum i czopki i niestety nie pomogło
Chyba już nie ma rzeczy których nie próbowałam :-(No to Ci serdecznie współczuję
Ja jeszcze na czczo jadłam śliwki w jogurcie z platkami błonnikowymi, ale pewnie też już stosowałaś...