reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zapalenie piersi czy ropien

asiorreek

Fanka BB :)
Miasto
Racibórz
Hej mamy mam właśnie problem z cycem. Straszny bol reki nie mogę podnieść i zaczerwienienie od porodu tj 7 miesiac odciągam mleko laktatorem nigdy nie miałam problemów az tu nagle właśnie ten bol piersi i pod pacha gorączka 39 drgawki lekkie zaczerwienienie piersi. Odciągam z niej mleko normalnie wychodzą zatkane farfocle zastanawiam się jednak kiedy to przejdzie i jak zobaczyć ze powstaje ropień. Po odciągnięciu nie czuje żadnych zgrubień w piersi.. Nie wiem kiedy wybrac sie z tym do lekarza. Dzis to drugi dzień takiego stanu. Przykladam kapustę i biorę paracetamol. Goraczka chyba spadla..

reklama
Miałam tak samo w sierpniu, kilka dni gorączka i te same objawy co Ty. Jak najszybciej udaj się do ginekologa, antybiotyk jest tu konieczny. Można przy nim karmić piersią.

Do góry