reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
to prawda z tymi zakupami - teraz juz potrzeba po dwa komplety na zime a ja jeszcze dodatkowow podobnie jak woloszki razy 2 ;
ale moze nie bedzie tak zle w tym roku; dla michala kupilam kurtke jesienna i zimowa juz na wiosne bo znalzlam w sklepie super promocje wiec kupilam wieksze, do tego ma jesczze kurtke z poprzedniego sezonu zimowego i spodnie - wiec poza butami moze sie obejdzie; dla kamilki mam kombinezon po michale granatowo-blekitny - musze sie tylko upewnic ze pasuje i wtedy dokupic jakies jasne dodatki zeby stroj rozweselic ... ale pewnie jeszez jakas kurtka bys ie przydala - musze poszperac w rzeczach po michale albo cos znajdde albo czekaja mnie zakupy - no i podobnie jak u michala jesczze buty do kupienia;

maarta to chyba nie jest kara za to ze tylko sobie kupiłaś
Ja w poniedziałek kupiłam sobie buciki adidaski i też mnie ocierają.
Ale wiem ze za parę dni będzie już dobrze,boja mam tak zawsze z każdymi butami

No ja po Maksiu tez mam i spodnie i kurtki i to w takich uniwersalnych kolorach ale Maja chyba wlozy je dopiero w przyszlym roku :-D Maks to byl wysoki i szeroki w barach a Maja waska w piersiach (nie po mamie :-D) i wszystko po Maksie jak juz na dlugosc dobre to za szerokie :-(

woloszki my tez mamy problem z roznymi figurami dzieci - michal byl i jest wysoki i szczuply a kamilka nizsza i bardziej nabita; poza tym jest miedzy nimi pol roku roznicy jezeli chodzi o sezony (kamilka z wiosny a michal z jesieni); i dlatego wlasnie ten kombinezon co michal nosil jak mial 1r1m to kamilka bedzie nosic (mam nadzieje) jak bedzie miala 1r7m; na szczescie wikszosc ubran po michale doposowala sie dla kamili do odpowiednich por roku :) ale i tak nie zwalnia nas to z zakupow bo przeciez dziewzynka musi byc choc troche dziewczeca :)

Rybciu Ty to zawsze cos fajnego znajdziesz dla Dominisi:tak: ja kupuje oryginalne buciki Antkowi ale w sklepie i słono za nie płace:tak:

Czasem mam takie szczęście wczoraj do mnie mama dzwoniła bym przyszła do lumpeksu bo fajne spodnie znalazła takie na mnie.I faktycznie pasują jak ulał na mnie i też nówki z metkami dałam za nie 24zł i przy okazji zauważyłam te buciki i pasowały na Dominikę
zaraz robię fotkę tych bucików i wam wkleję

reklama
Maarta czyz to aby napewno buty..??? ;-)....:-p:-p:-p a tak na serio to dr.Sholl ma takie rozne preparaty na poobcierane i obablowane nogi.
Ja Frankowi kupuje ciuchy bez mierzenia i jeszcze nigdy nie kupilam tak zeby nie pasowalo :tak: buty kupuje zawsze ze slomka do mierzenia i to tez jest tak ze zimowki ecco rozm 24,5 kupilam za 130zl na wiosne a teraz na zime beda jak ulal a nowki kosztuja 299zeta
Woloszki i dziewczyny z wawy i okolic plecam bate na grojeckiej 70 outlet maja rewelacyjne buty dla naszych szkrabow i duzy wybor :-) a ceny - 70%
a oto moje ostatnie zakupy:
kurtka pilotka na teraz,kurtka cieplejsza super opatula i chroni przed wiatrem taka sama ale mniejsza mial Frank wiosna wiec przetestowana zostala na 100% :tak: no i buty za 19.90 zl dla mnie ;-)
a kombinezon kupilam mu taki tylko rozm 98 i nowke w sklepie za 120 zeta:
http://allegro.pl/item245429304_coccodrillo_kombinezon_dwuczesciowy_r_80_gratisy.html

i taki na sanki:

http://www.mjakmama.pl/sklep/1207_2...pg?PHPSESSID=0df65411a3fb67f9544b925fc246279e

istotne w tych wyborach bylo to ze sa z bardzo dobrych tkanin(taki sam zielony jednoczesciowy Franku uzytkowal zeszlej zimy) i maja bawelniana podszewkwe w srodku a nie polar ktory powoduje wiecej zlego niz dobrego....
:-( ale niestety reguralna cena tych kombinezonow to na allegro 250-270 zeta a w sklepie 300-320 i to dodamze z zeszlorocznej kolekcji wiec jak zlokalizowalam te po 120 to odrazu je kupilam.

Do góry