reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Ma ktoras z Was takie cudo?

CEBA SUZIE SUSIE - KOMODA WANIENKA PRZEWIJAK 3w1 (2943296717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam spora lazienkę (9m) i miejsce aby cosik takiego postawic, ale nie wiem jak to w praktyce sie sprawuje. Co myslicie?
mnie sie marzyło ale łazienka za mała
Według mnie nie ma takiej potrzeby ale niech się ogół wypowie.

Tylko trzeba wszystkie zakupy wklejać tutaj a nie np. na ogólny bo wtedy faktycznie ciężko :sorry:

Pod nazwą wątku masz opcję "szukaj w wątku" wpisujesz słowo klucz np. wózek i wszystkie posty ci wyskakują.
zgadzam sie

Hej jeżeli to kogos z was zainteresuje to yełam dzisiaj z męzem ogladać wózki:-) I zdecydowaliśmy się,że wybór bedzie sie odbywał pomiędzy Mutsy evo a Navington cadet:-) Oba bardzo do siebie podobne ale bardziej podoba mi się wizualnie NC. Mutsy ma dość małą budkę , łatwo sie odpinają pasy u dziecka i jakoś tak wizualnie niezbyt ładny. Za to ma amortyzację i to na plus. NC za to jest ładniejszy kolorystycznie i matariałąowo, lepiej chodzi hamulec nożny, budka jest suuuper duza,latwiej się sklada wóżek. Oba bardzo lekkie, małe po złożeniu, maja duże kosze na dole. w sumie oba super się prowadzi. Tylko teraz sie nie moge doczekać zakupów:-D

NikaM- moja koleżanka ma ten przewijak, i nie poleca wanienka malutka zaraz trzeba wymienić na nową, a dziecko częto przebiera sie w pokoju tam gdzie ubranka, kosmetyki i pieluszki więc trzymanie tego w łazience srednio praktyczne

A jestem innego zdania odnośnie wanienki 3 w1...
Uzywalismy jej tzn przewijaka ok 2 lat!!! komoda stala w pokoju obok łóżeczka. Na kapiel jechalismy do lazienki. Marcela urodzilam w listopadzie, nie zdazylismy dobeze wody nalac jak w lazience bylo cieplutko. Nie nosilismy wanienki z woda bo ona ma odpływ... :-) Wszystkie rzeczy mielismy pod reka. I ciuszki i pieluchy, mazidla, sol fizjologiczna i inne niezbedne rzeczy...
Jak juz wspomnialam, to wanienka nie jest zbyt duza ale jak maly zaczal stabilnie siedziec, kapalismy sie razem. Komoda byla z nami, na ktorej potem ubieralismy malego do spania...
Tak wiec ja POLECAM szczerze!!! :-)

Teraz z pewnościa też zakupimy identyczną!

NikaM- moja koleżanka ma ten przewijak, i nie poleca wanienka malutka zaraz trzeba wymienić na nową, a dziecko częto przebiera sie w pokoju tam gdzie ubranka, kosmetyki i pieluszki więc trzymanie tego w łazience srednio praktyczne

No wlasnie ta wanienka tez mi sie wydaje maława, chcialabym to jeszcze zobaczyc na zywo.
Przy Michasiu mialam tradycyjna wanienke a przewijak taki z lozeczka kladlam sobie na pralce i bylo wygodnie. Niestety teraz mam zabudowana pralke w szafie i nie mam na czym przewijaka polozyc w lazience.
Taki zwykly przewijak bede miala na lozeczku, a ten zestaw myslalam tylko do kapieli.... ale sama nie wiem...
Mozna tez kapac w pokoju ( tylko po Misku zawsze byla niezla powodz), albo przenosic maluszka w reczniku z lazienki do pokoju...

reklama
dziewczyny znalazłam takie łóżeczko z gryzakiem i się zastanawiam co o tym myślicie ?? pamiętam jak mały obgryzał łóżeczko jak mu ząbki szły a ja się stresowałam że sie najadł farby :baffled:

Łóżeczko TYMON + Szuflada + GRYZAK JULIA 2 Lolek (2955529010) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wanienka fajna ale ja mam za małą łazienkę na takie cudo :baffled: będziemy małą kapać w łazience i przewijak dam na pralkę nad pralka mam szafkę to kosmetyki będą w zasięgu reki a jak się już mała na pralkę nie zmieści to w ręcznik i do pokoju ;-)

Do góry