reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy spożywcze przez internet w Warszawie

reklama
ZARABIAJ NA ZAKUPACH SWOICH POLECONYCH:

oferta produktów NAJLEPSZYCH MAREK
- Prowizje od zakupów swoich poleconych 3 %
- prowizje od zakupów od poleconych przez naszych poleconych i tak dalej niekończące się prowizje
- głównie produkty spożywcze (czyli takie, które i tak kupujemy)
- ceny do 20% taniej niż w sklepie
- darmowa przesyłka (przy zakupie od 150zł/mies.)
- Rejestracja jest darmowa i nie musisz nic kupować jeżeli nie chcesz

Rejestracja możliwa tylko z linku zapraszającego
Pospiesz się to kolejne osoby wpadną do Ciebie, a ty swoje zakupy będziesz robił za kasę zarobione w Familo i sobie wypłacał pieniądze na swoje konto.

Chcesz zacząć zarabiać w internecie nie zwlekaj dołącz do mnie a korzyści będziesz miał coraz większe i oczywiście ja też

Kliknij tu http://www.familo.com/r/rybek1221 aby się zarejestrować

jeżeli masz jakieś pytania to pisz śmiało, chętnie odpowiem
moje gg : 41892621
mój Email: rybek1221@wp.pl

Ja chemię biorę w tesco, do tego jeszcze jakieś produkty sypkie, makarony i artykuły kuchni orientalnej. pieczywo i warzywa raczej z pobliskich sklepów, bo online zamawiam zbiorczo tylko ze 2-3 razy w miesiącu, w przypadku potrzeby większych zakupów, bo komu chciałoby się biegać z wielkimi tobołami, jak można zapłacić dostawcy kilka złoty, a samemu rozkoszować się wolnym czasem.

Póki co robiłam takie zakupy jedynie w internetowym sklepie Tesco, ale chętnie spróbuję i innych opcji :)

Potwierdzam, też robię od czasu do czasu większe zakupy we Frisco i wszystkie produkty są ok.

Ja przekonałam się do zakupów artykułów spożywczych przez internet i jestem bardzo zadowolona z takiej opcji,nie dość że taniej to dostawa także jest błyskawiczna. Na terenie Warszawy nie ma z tym najmniejszego problemu.

reklama
Ja dopiero wdrążam sie w zakupy internetowe przez internet. Jeszcze jedzenia nie kupowalam. Czy je ewentualnie można zwrócić?

Do góry