reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Martuś znajoma ma identyczny:tak: w kolorze zielonym:tak: Bardzo go chwali i jest z niego zadowolona.
Jedne, czego żałuje, to to, że ma foteliki bez bazy samochodowej, więc na pewno warto taki zakup przy dwójce maluchów rozważyć:tak:
o ciesze sie ze tak napisalas, bo szczerze mowiac ciezko znaledzc jakakolwiek opinie o tym wozku w necie, bo to chyba dosyc nowy model. Licze sie z tym ze zaden wozek blizniaczy nie jest idealny, a ten jest troszke szeroki bo ma 92 cm szerokosci i nie bedzie przechodzil przez wiekszosc drzwi, ale moze chociaz dzieciom bedzie wygodniej :) Gdybys miala jeszcze jakis inf na temat tego wozka te dobre i te zle to bym byla wdzieczna :*

HAHAHA
ale jaja widziałam ten wózek w przychodni w czwartek i miałam naszym 3pakom pisać, że super wózek bliźniaczy widziałam, nie wiem jak się sprawuje, ale wygląda naprawdę super:tak:

Jasne, ze nie ma co popadać w paranoję, ja wstawiłam artykuł odnośnie kupowania fotelików z drugiej ręki, co innego od znajomego, rodziny. Dlatego podkreśliłam wcześniej, że wolałabym kupić tani nowy fotelik niż firmowy ale z niewiadomego źródła:tak:

Pisałam już o tym jakiś czas temu ! Jak używany fotelik to tylko ze sprawdzonego źródła żeby nie był powypadkowy !
i zgadzam sie w 100%,że wolałabym kupić nowy ,ale tańszy niż od nieznajomego :tak: Przecież to chodzi o bezpieczństwo naszego Dziecka !!!

widzialas kiedykolwiek powypadkowy fotelik ?? bo ja niestety raz /robilam za kierowce dla kolegow policjantow jak jechali na wypadek ... na szczescie byl tylko fotelik a nie dziecko w nim!!/ taki fotelik sie juz do niczego nie nadaje i widac to od razu po skorupie ... ja juz jeden raz sie przejechalam i teraz bede brala za pobraniem i otworze paczke zanim zaplace ... jak bedzie uszkodzony to po prostu nie przyjme paczki i odesle fotelik !! wtedy niestety jedzie na koszt wysylajacego !!

eliza nowe maxi-cosi sa w diobly drogie i na pol roku uzytkowania to bym tyle nei wydawala !!

nie interesowałam sie wogole fotelikami ,bo mamy obiecany od siostry ...ale fakt jest faktem,ze w tym foteliku ich dziecko jezdziło ze cztery miesiace...niby pisza,że do 13 kg,ale nie wiem jakie 13kilogramowe dziecko sie w nim zmiesci:-D Ich dziecko raczej z tych mniejszych a już ledwo sie miescil i smiesznie wygladał jak miał 5 miesiecy:tak:

Ostatnia edycja:
HAHAHA
ale jaja widziałam ten wózek w przychodni w czwartek i miałam naszym 3pakom pisać, że super wózek bliźniaczy widziałam, nie wiem jak się sprawuje, ale wygląda naprawdę super:tak:
o to fajnie bo ja go na zywo nie widzialam, ale zaden inny mi nie podchodzi , a ten chyba jedyny jeden obok drugiego do ktorego mozna dopiac foteliki :). Jak nie znajde w Łodzi nigdzie, to moze si eprzejedziemy do czestochowy bo tam maja od reki

reklama
Do góry