reklama
G
Georgina
Gość
Ja polecam odciągacz do pokarmu bo niestety wiele kobitek, a przynajmniej coraz więcej z mego otoczenia ma problemy z pokarmem i dobrze jest wówczas gdy Brzdąc płacze w niebogłosy podczas karmienia to odciągnąć pokarm, zobaczyć czy jest go dużo bo może być problem ukryty w ilości mleka. Może też być problem w jakości mleka, ale to się wówczas stosuje specjalną dietę.
Może taki błahy podałam przykład, ale nie jestem jeszcze mamusią i bazuję na doświadczeniach innych znanych mi osób.
Może taki błahy podałam przykład, ale nie jestem jeszcze mamusią i bazuję na doświadczeniach innych znanych mi osób.
Lilijka
Grudnióweczka 2009
No proszę, to nie muszę wątku zakładać:-)
Ja gdzieś czytałam powtarzające się rady: body, body, body..ponoć super sprawa i najlepiej sie sprawdza przy dzidziusiu:-)Ciekawa jestem waszych opini-doświadczone mamusie:-)
Ja gdzieś czytałam powtarzające się rady: body, body, body..ponoć super sprawa i najlepiej sie sprawdza przy dzidziusiu:-)Ciekawa jestem waszych opini-doświadczone mamusie:-)
grudnióweczka
Fanka BB :)
dla chętnych: aparat fotograficzny
Właśnie.. Mój mężczyzna szaleje na punckie tego, żeby nagrać poród.. Dla mnie to chwila tak intymna, że nie chciałabym, żeby wyszła poza naszą trójkę... Zgadzam się na zdjęcia dziecka i mojej ew. twarzy a nie tego jak męczę się rozkraczona.. Jak dla mnie sprawa przesądzona - jak przyjdzie z kamerą - nie zostanie wpuszczony.. :-)
A Wy jak sądzicie, jak u Was z tym będzie?
grudnióweczka
Ja już jak idę do sklepu, to zakopuję się w rzeczach dla dzieci, także boję się już o mój portfel, bo okaże się, że będę miała trzy wanienki bo każda była śliczna
dagmar
No popieram body, bodu i jeszcze raz body i do tego pół śpiochy na noc :-)No proszę, to nie muszę wątku zakładać:-)
Wygodnie przewinąć i nie odkryje plecków :-)
G
Georgina
Gość
Ja jeszcze nie myślałam nawet o tym czy rodzić z Moim Na szczęście mnie kamerować nikt nie będzie, może ewentualnie fotka jak już bobasek jest na brzuszku po urodzeniu
reklama
Podziel się: