reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Załączniki
-
20130412083.jpg24 KB · Wyświetleń: 56
-
20130412085.jpg36,4 KB · Wyświetleń: 48
-
20130412086.jpg35,4 KB · Wyświetleń: 57
-
20130412087.jpg26 KB · Wyświetleń: 58
-
20130412088.jpg28,8 KB · Wyświetleń: 49
-
20130412089.jpg35,1 KB · Wyświetleń: 47
-
20130412090.jpg19,2 KB · Wyświetleń: 53
-
20130412091.jpg27,3 KB · Wyświetleń: 47
-
20130412082.jpg25,5 KB · Wyświetleń: 44
-
20130412084.jpg20,2 KB · Wyświetleń: 55
tylko_chwilka
joasiu- Wspaniały jest pokoik Liwii!! Jak ja uwielbiam takie dziecięce, radosne kolory i biel
Aśka- masz dokładnie ten sam komplecik mebli w sypialni jak moi rodzice, świetne są. I widzę, że łóżeczko fajnie kolorystycznie dopasowałaś
natalia- Noo to są łupy pierwsza klasa. Ale to cieszy jak się uda upolowac co?? :-) Ja i moja mama także upolowałyśmy kilka rzeczy, tu łupy lumpkowe:
A tutaj moje ostatnie łupy sklepowe, które tez mnie strasznie cieszą:
Aśka- masz dokładnie ten sam komplecik mebli w sypialni jak moi rodzice, świetne są. I widzę, że łóżeczko fajnie kolorystycznie dopasowałaś
natalia- Noo to są łupy pierwsza klasa. Ale to cieszy jak się uda upolowac co?? :-) Ja i moja mama także upolowałyśmy kilka rzeczy, tu łupy lumpkowe:
A tutaj moje ostatnie łupy sklepowe, które tez mnie strasznie cieszą:
Załączniki
kolorowa20
nanu cudowna ta sówka!!!
tylko chwilka zakochałam się w tych rajstopkach:-) piękne ciuszki
natalia śliczne ubranka, wyglądają jak nówki
tylko chwilka zakochałam się w tych rajstopkach:-) piękne ciuszki
natalia śliczne ubranka, wyglądają jak nówki
natalia_bis
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Śliczne ciuszki! Aż mam ochotę jeszcze poszaleć ;-)
tylko_chwilka
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
natalia- pełen podziw dla męża! Super wybór
natalia- pełen podziw dla męża! Super wybór
reklama
joasia81
natalia bis, tylko_chwilka piekne ciuszki upolowalyscie, te nasze dziewczynki beda jak modelki wygladac
Asiu naprawde na zdjeciu nie widac duzej roznicy w odcieniu drewna, ale rozumiem cie bo ja tez taka pedantka jestem . Jest ladnie!
Noirel, widzisz tu w UK prawie w kazdym dzieciowym sklepie maja ten moj lezaczek, powiem tobie, ze to byl jeden z moich pierwszych zakupow, wiedzielismy ze nie chcemy rozowego w pokoiku malej wiec szukalam czegos co jest w unisexie i zywych kolorkach, bo czasami natura plata figle. Moze sprobuj szczescia na ebayu?
Asiu naprawde na zdjeciu nie widac duzej roznicy w odcieniu drewna, ale rozumiem cie bo ja tez taka pedantka jestem . Jest ladnie!
Noirel, widzisz tu w UK prawie w kazdym dzieciowym sklepie maja ten moj lezaczek, powiem tobie, ze to byl jeden z moich pierwszych zakupow, wiedzielismy ze nie chcemy rozowego w pokoiku malej wiec szukalam czegos co jest w unisexie i zywych kolorkach, bo czasami natura plata figle. Moze sprobuj szczescia na ebayu?
Podziel się: