reklama
mysiak
Fanka BB :)
no ja zauwazyłam ze pozniej z basą potrzebny nie jest, bo dziecko juz mobilne... chodziło mi własnie o wygode przy maluszku kurcze.. no nic to.. zagwozdkę mam.
Dla Asi mam maxi cosi priori z sys SPS i zostanie on dla małego potem.... Asi bede musiała kupić nowy juz niedługo taki od 15kg w zwyz...
Dla Asi mam maxi cosi priori z sys SPS i zostanie on dla małego potem.... Asi bede musiała kupić nowy juz niedługo taki od 15kg w zwyz...
j-ulka
Julka - fajnie, że wybrałaś - ja jeszcze kombinuję między jedo fyn i navingtonem cadetem
chyba muszę obejrzeć w sklepie, żeby wybrać - tylko nie wiem, jak namówić A. żeby mnie do sklepu zawiózł
ullana, ja zdałam się tylko na męża bo jestem uziemiona, więc wybrałam wózek na podstawie opinii, opisu itp, a mąż był w sklepie i stwierdził ok, więc man trochę wątpliwości czy na żywo też bym ten wózek wybrała, ale nie mam innej możliwości, zdaję się na męża i opinie, a w razie gdyby mi się nie sprawdził to po prostu sprzedam i kupię inny.. człowiek uczy się na błędach;-)
Nazwa modelu to fyn a co do koloru obicia to ja mam dokładnie black edition
Famale, wiem wiem ze jedo fyn, tylko że są różne modele jedo fyn: classic, freeline i memo i różnią się chyba tylko gondlą . my wybraliśmu memo i chciałam czerwono czarny, ale akurat takiego nie ma w tym modelu, więc opcja będzie
Zobacz załącznik 546011 tylko boję się czy robaczki ne upodobają sobie tego koloru, albo
a fotelik maxi cosi, ale jaki to już nie wiem, ale stwierdziłam że mąż też musi mieć swój udział niech wybierze sam, ja już nie mam siły na te wózki
Załączniki
kessy_3105
chodzi o angel care z monitorem oddechu??? jeśli tak to nam służy już trzy lata i nie możemy narzekaćdziewczyny ja muszę kupić elektryczną nianie...używaną,podobno dobra jest endzej.ale nie wiem jak to się pisze i nie mogę znaleźć
my mamy po młodej z mamas&papas właśnie z bazą, fajna sprawa jak ktoś dużo jeździ samochodemLaseczki a ja mam pytanko o fotelik samochodowy..... jaki kupujecie?? z baza czy bez bazy?? o ja sie zastanawiam i nie moge sie zdecydowac.... zwłaszcza ze nie zamierzam kupowac nowego...wiec roznica w cenie tez jest znaczna..
Ostatnia edycja:
j-ulka
dziewczyny, a czy laktator to też warto już teraz kupić? ja planuję karmić piersią, a na SR położna kazała się wstrzymać z zakupem bo to nigdy nic nie wiadomo i sama już mam wątpliwości.. czy po porodzie dopiero się zaopatrzyć czy przed?
Ewelinkaam
Julka ja sie wypowiem w swoim imieniu.z synem karmilam tylko 2 tyg i mimo ze musialam odciagac bo mialam zastoje to bez laktatora sie obylo i tera tez nie zamierzam kupowac bo to roznie moze byc.a w razie czego zawse po porodzie mozna kupic.
chodzi o angel care z monitorem oddechu??? jeśli tak to nam służy już trzy lata i nie możemy narzekać
może i tak,a są takie modele bez monitora oddechu?bo to jest mi zbędne a na cenie mi zależy
reklama
mysiak
no ja zastoje tez ściagałam laktatorem ręcznym, ale uzywałam tylko 3 dni w sumie....potem wszystko sie unormowało i było git...
Podziel się: