reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

My też z remontem ruszylismy. Mamy dwa pokoje z kuchnią, ale "mieszkamy" tylko w małym, bo w dużym wszystko jest zrobione pod moją mamę która się wyprowadziła a nam się jakoś nie paliło żeby remontować. No ale teraz, gdy mały pokój idzie dla Andrzejka, wreszcie wzięliśmy się do roboty. Mąż zaszpachlował sufit który był pęknięty wdłuż, a sprzątania po szlifowaniu miałam na wczoraj na ponad 7 godzin i jeszcze na dziś. Do tego wszystko w domu jest w białym pyle i szlag mnie trafia, a nos mam zapchany. Nie wiem czy od tej przeklętej gładzi czy znów katar. A dziś będzie szlifowal przedpokój...W przysżłym tygodniu wywalanie niepotrzebnych gratów z małego i urządzanie go :) Wreszcie będzie moje długo wyczekiwane kupowanie!!! :)

reklama
marciosz cczekamy na zdjęcia. fajnie ,że tak się wszystko układa. turuks jak dla mnie to piękny kolor.
mavika mnie tez coś bierze. jestem zachrypnięta. po szfilowaniu do jeszcze ze dwa tyg będziesz znajdował gdzieś tam jeszcze pył

Nie no szaleństwa z tym łożeczkiem nie ma. Ale jest 3-poziomowe, przewiewne, ma szufladę i wyciągane szczebelki. No i co ważne dla mnie nie jest z płyty tylko z drewna.

Kumpela mnie na ciuchy wyciąga :sorry: Odmówić chyba nie wypada co?

Nie no szaleństwa z tym łożeczkiem nie ma. Ale jest 3-poziomowe, przewiewne, ma szufladę i wyciągane szczebelki. No i co ważne dla mnie nie jest z płyty tylko z drewna.

Kumpela mnie na ciuchy wyciąga :sorry: Odmówić chyba nie wypada co?

pewnie że idź! :))))
sama też się zastanawiam, ale może jednak i do OBI doczłapię....

my też mamy drewniane łóżeczko - dostaliśmy od kumpla.... jest polakierowane więc czeka mnie przeszlifowanie i malowanie....

reklama
świetne łóżeczko zapominajko :)

Ja dziś tez po sklepach poczłapałam kupiłam śliczne pieluszki dla mojej małej flanelowe i kolorowe tetrowe, są takie słodkie, że chyba zaraz sama się w nie owinę :) a na lumpkach sukieneczkę dla księżniczki

Do góry