reklama
emyly
Fanka BB :)
A ja byłam nawet zadowolona z x-landera. Miałam 3 kołowca, pożyczony od siostry, używałam wprawdzie tylko spacerówki bo gondole wcześniej miałam innej firmy. Fakt, że nie da się rozłożyć siedziska całkiem na prosto no i barierka jest na wysokości oczu ale jej po prostu nie zakładałam. Wystarczyły zapięte pasy. Natomiast bardzo dobrze mi się go prowadziło bo lesie itp.
Teraz mam parasolkę, ale też bardzo zadowolona jestem, przeszła już wiele.. gór i dalej się super trzyma
Igor na spacery chodzi na nogach ale na dalsze wyjazdy raczej będziemy musieli zwiąźć wózek a bagażnik nie za wielki to muszę jeszcze dokupić jakąś nową gondolkę, ze stelażem składającym sie jak parasolka. Mam na oku mniej więcej coś w tym stylu:
http://mnz.pl/wp-content/uploads/2011/09/180_pliko3003_1226781224.jpg
Na początku myślę, ze warto prać w płynach dla dzieci, Lovela czy Jelp jak pisały dziewczyny a potem to zależy od skóry dzieciaczka, jak będzie reakcja na proszek. Ja wprawdzie dalej piorę w dzieciowym ale Igor ma AZS więc wolę nie drażnić dodatkowo skórki
Teraz mam parasolkę, ale też bardzo zadowolona jestem, przeszła już wiele.. gór i dalej się super trzyma
Igor na spacery chodzi na nogach ale na dalsze wyjazdy raczej będziemy musieli zwiąźć wózek a bagażnik nie za wielki to muszę jeszcze dokupić jakąś nową gondolkę, ze stelażem składającym sie jak parasolka. Mam na oku mniej więcej coś w tym stylu:
http://mnz.pl/wp-content/uploads/2011/09/180_pliko3003_1226781224.jpg
Na początku myślę, ze warto prać w płynach dla dzieci, Lovela czy Jelp jak pisały dziewczyny a potem to zależy od skóry dzieciaczka, jak będzie reakcja na proszek. Ja wprawdzie dalej piorę w dzieciowym ale Igor ma AZS więc wolę nie drażnić dodatkowo skórki
malgorzatkar
emyly, ten wózek co pokazałaś jest calkiem fajny, składa się jedną ręką, jest lekki, no minus za piankowe koła, ale nie są jakieś maluśkie, więc tragedii nie ma
D o t i
Załączniki
Ostatnia edycja:
emily_emu
Doti zalezy po czym jezdzisz... Jak ja prowadze aktywny tryb zycia i wedruje weekendami po lesie to raczej piankowe nie przejda po deszczu musze miec duze i pompowane... No i czterokolowiec dla mnie to podstawa.
Po roku z groszem zapewne kupie parasolke lekka i juz wybrzydzac nie bede zbytnio
Po roku z groszem zapewne kupie parasolke lekka i juz wybrzydzac nie bede zbytnio
Ostatnia edycja:
D o t i
Bardzo dużo spacerowałam z córką, jeździłam po starych chodnikach, często po lasach, po suchym i mokrym, żadna nawierzchnia nie była mi obcaDoti zalezy po czym jezdzisz... Jak ja prowadze aktywny tryb zycia i wedruje weekendami po lesie to raczej piankowe nie przejda po deszczu musze miec duze i pompowane... No i czterokolowiec dla mnie to podstawa.
reklama
elifit
Moderatorka
Hehe ja mam peg perego
Podziel się: