reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Doti ma takie mocowania ale jest regulowana wysokość krzesełka i wsuwa się je pod stół.
Kupilam julci zwykly kubeczek niekapek ale na razie nie chce z niego pić. Denerwuje się strasznie. Dalej jej trochę przerwy i zrobię kolejna probe.

reklama
Limonka zależy jaki jest stół. U mnie się nie da. Miałam już fotelik z tymi wystajkami i oddałam jak córka miała 1,5 roku, kupiłam jej nakładany na krzesło.

OLA miała ten Lovi360 i w ogóle nie chciała z niego pić,a tyle wtedy dałam za niego:-o .stoi w szafce prawie nowy,może Hania zalapie.U Oli sprawdził się bidon i polecam go wypróbować.

Ja matka 3 dzieci ale o tym kubeczku co Jagódka wystawiła nie wiedziałam, hmm;)

Dziewczyny, czy te krzeselka do karmienia to serio sie uzywa do 3r.z?? Cy np potem po 1,5 roku juz nie sa takie przydatne??

Korci mnie to krzeselko co ma Doti, ale jak mam wydac tyle kasy i za rok ma juz byc mi zbedne to wole cos tanszego.

Dziewczyny, czy te krzeselka do karmienia to serio sie uzywa do 3r.z?? Cy np potem po 1,5 roku juz nie sa takie przydatne??

Korci mnie to krzeselko co ma Doti, ale jak mam wydac tyle kasy i za rok ma juz byc mi zbedne to wole cos tanszego.

Podpinam się pod pytanie bo też mnie kusi krzesełko Doti.

Krzesełko super sprawa. Gdybym mogła sobie pozwolić to bym takie kupiła, ale chyba tańsze też mogą być dobre. Uważam że dziecko chce jeść przy dużym stole z rodzicami, a nie osobno w kącie. Córka znajomych ma 2.5 i korzysta z tego typu krzesełka. Ciekawe czy za pół roku przesiadzie sie na normalne jak jej. siostrzyczka zacznie siedzieć?

reklama
Ja swojego badziewia (krzesełka) też szybko się pozbyłam - mamy z 1 strony ławkę w kuchni i Mati na niej rządzi. Siostrzenica lat 2,5 używa "swojego" krzesełka, bo to "jej" ( z naciskiem na "jej") krzesełko :-D

Co do niekapków: pierwszy mieliśmy z silikonowym ustnikiem, później niewypał z plastikowym i innymi twardymi ustnikami, aż zobaczyłam u kumpeli kubek Lovi - Mati od razu go pokochał :-):tak:

Ostatnia edycja:
Do góry