reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Gosiu wiem, ale ja po prostu w sklepach, w których bywam tych rozmiarów z plusem nie widzę.
Mniejsza z tym.

U mnie też Pampersów w granicach 6-8 schodzi na dobę, więc raczej norma. Moje dziecko z braku kup jest bardzo sikające:p

reklama
W już od dawna na 4. Obecnie używamy pampersa zielonych. Wcześniej białych, ale w rozmiarze 4 są okropne :confused:
sztywne, bez tej siateczki i fioletowe :-D
ostatnio po namowach kupiłam na próbę dady 4 i też mi nie podeszły, jak ktoś napisał puchną bardzo.
Za czasów córki pomarańczowe pampki były tragiczne.

My dopiero na 3 białe pampersy przeszliśmy :-) a tak to od jakichś trzech tyg 3 na noc a 2 na dzień były, ale się skończyły i juz same 3 mamy. Jak kupy się zrobią mniej wodniste przejdę na zielone pampersy. My kupujemy niemieckie, polskich nie kupowałam... Idzie nam 5-6 dziennie

Ja bym już dawno na same 3 przeszła, ale dostalam dużą paczkę dad 2 i na dzień zakładam. Zmieniam pieluchę co 2-3h a jak kupa to wiadomo, Wituś robi dziennie od 2 do 4 kup. W nocy białe pampki a zmieniam o 22 i o 6-8

Kupujecie trójki czy czwórki w lidlu? My mamy jeszcze cztery paki trójek i mąż dziś kupił kolejne pięć paczek ale tym razem czwórek.

M kupil 4 paczki 3 i moja mama kupila 4 paczki 3 - troche zaluje, ze nie mam kartonu 3 i kartonu 4. Niby 3 sa do 9 kg ale sama nie wiem... Teraz mi szkoda kasy na 4

reklama
Do góry