reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Ja mam fisher price'a - w ogóle mam dużo zabawek tej firmy i po Klaudii wyglądają jak nowe:tak: - taki jak na zdjęciu
R050-52f0169.jpg

Załączniki

• R050-52f0169.jpg
    R050-52f0169.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Lilla, zepsuło się już dawno. Jeszcze jak Mania używała. Ale była już nieco starsza. Ogólnie brak tej wibracji mi nie przeszkadza, bo dzieciaki i tak tego nie lubią. Mam inny z wibracjami, dostaliśmy od kuzynki męża, ale ryczą jak im to włączę.

super te leżaki fp!

my dostaliśmy, więc nie kupujemy nic innego.do zabawy na 30 min się przydaje, ale na dłużej niekoniecznie :no:

Ja też teraz szukam leżaczka używanego. Moje dziecko miało przyjemność poleżeć chwilkę na leżaczku i nawet jej nie przeszkadzało, że mama na chwilę wyszła, co jej się zdarza niezmiernie rzadko. Co by nie było, była pod nadzorem opieki dorosłej ;-)
Jednakże ja szukam na chudych nóżkach, co by mogła się sama bujać, jak się rusza ;-)

No w tym na chudych nóżkach się buja. A nie wiedziałam, że w tamtych też. Rozszerzy mi się pole poszukiwań, jak mi się nie uda aukcji wygrać ;)

reklama
super te leżaki fp!

my dostaliśmy, więc nie kupujemy nic innego.do zabawy na 30 min się przydaje, ale na dłużej niekoniecznie :no:

Też mam leżak z fp i polecam. Fajna jest ta regulacja od lezenia do siedzenia. Teraz jak jadę np do mamy w odwiedziny na dłużej biorę go ze sobą. Corcia ładnie sobie leży i ogląda świat;)

Do góry