reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
W wielu fotelikach 0-13 są dodatkowe podkładki lub podusie dla mniejszych dzieci. Z tego co słyszałam sprawdzają się. Może na to popatrzcie. My 0-13 też mieliśmy pożyczonyi teraz będziemy kupować.Nasz syn już siedzi w 3 od dłuższego czasu. Drugi mieliśmy od 9 do 18kg.

Dzięki za rady w sprawach podkładów poporodowych. Już rozumiem o co chodzi :)

Ja mam sypialnię na piętrze tam będzie łóżeczko po mojej stronie a do salonu też myślałam nad koszem ale stwierdziłam jak dziewczyny, że on starczy na 2-3 miesiące więc kupię łóżeczko-kojec i będzie w salonie. I nie wiem czy wszystkie ale są i takie co ustawia się wysokość leżenia maluszka a potem jak podrośnie to będzie tam się bawić jak mama będzie gotować itp.

W wielu fotelikach 0-13 są dodatkowe podkładki lub podusie dla mniejszych dzieci. Z tego co słyszałam sprawdzają się. Może na to popatrzcie. My 0-13 też mieliśmy pożyczonyi teraz będziemy kupować.Nasz syn już siedzi w 3 od dłuższego czasu. Drugi mieliśmy od 9 do 18kg.

Mam ten wkład, ale on w sumie niewiele spłyca, my w 0-13 z wkładem mieliśmy problem z umieszczeniem w nim dziecka..

Sokoja - my mamy fotelik BeSafe Izi Sleep i już mnie trzęsie jak pomyśle, że znów go będę musiała używać. Mają bardzo dobre wyniki w testach, ale są cholernie ciężkie... przynajmniej nasz.

Fotelik radziłabym kupić taki 0-13kg. Dzieciaki na początku nawet mimo wkładki się w tych fotelikach topią. My Franka odbieraliśmy ze szpitala gdy miał 1 miesiąc i byłam przerażona, bo pływał w foteliku.

aNilewe my tak samo właśnie mieliśmy - sypialnia z łóżeczkiem na górze, natomiast w salonie łóżeczko turystyczne z takim podwieszeniem dla niemowląt - super się sprawdziło :-)

Sokoja - my mamy fotelik BeSafe Izi Sleep i już mnie trzęsie jak pomyśle, że znów go będę musiała używać. Mają bardzo dobre wyniki w testach, ale są cholernie ciężkie... przynajmniej nasz.

Fotelik radziłabym kupić taki 0-13kg. Dzieciaki na początku nawet mimo wkładki się w tych fotelikach topią. My Franka odbieraliśmy ze szpitala gdy miał 1 miesiąc i byłam przerażona, bo pływał w foteliku.

no ciężki jest to fakt :wściekła/y: ale wiesz, jak widzę jak jest zbudowany w porównaniu do tego z zestawu z wózkiem to jakoś tak nie bardzo mi to przeszkadza ;-)

My "orzeszek" - tak nazywamy pierwszy fotelik ;-) mamy Teutonia Tario, do niego do środka wkłada się tak zwane "gniazdo", które pomniejsza jego objętość. Ale jak dziecko byłoby takie małe jak córeczka Jagódki to i tak się zapadnie :baffled: poza tym urodzimy w lipcu, więc dużo ubranek dziecko też nie będzie na sobie miało. Nina miała 3,5 kg i 56 cm, w kwietniu było chłodno, więc daliśmy radę.

Tario | teutonia Kinderwagen - doskonały komfort jazdy i doskonałe Bezpieczenstwo

Załączniki

• tario_white_5000.png
    tario_white_5000.png
    21 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry