reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
fajne bluzeczki a na marginesie w końcu normalne ceny za ubrania z H&M co jeszcze jest mało spotykane.

fajne ja kupiłam Szymkowi pólbuciki z firmy Clarks mam nadzieję, że będę tak samo fajne jak z ecco bo w środku całę ze skóry więc jest szansa.

Tycia świetne buciki i wszystkie zakupy ! i pokazuj pokazuj ja chociaż nie zawsze komentuje to zawsze oglądam co kupujecie:tak:;-)

no właśnie wiem o tych kaloszkach tylko chyba mała rozmiarówka no może 27 było by dobre.bo Szymka stóbka ma 16cm może po południu się wybiorę. ale widziałam extra kalosze z Ecco takie miękkie z ocieplaczem naprawdę jak tenisówki i antyśliska podeszwa.tylko 119zł to sporo jak na kalosze które Szymek nosi żadko.

no cena kosmos Karola jak za kalosze:szok: nie dałabym tyle za kaloszki dla dziecka, które szybko z nich wyrosnie:no:, dla siebie to moze bym i takie mogła sie pokusić kupic, bo mi juz noga nie rośnie:-p

a faktycznie rozmiarówka tylko do 27, a Szymek ma taka duża stopę:confused: ja kupiłam 25 dla Hubka - moze to on ma małą:confused:

reklama
ja nie wiem czy dużą bo w sumie nie wygląda na dużą.obrysowałam mu stopę na kartce i zmierzyłam od pięty do dużego palca no i tak wyszło dokładnie 15,6cm.
zresztą kupowanie butów to dla mnie koszmar.

Do góry