reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Gosiu bardzo ładne i dziewczęce te spodenki:tak: A śliniaczki, takie małe cudeńka:sorry2:
Teraz sezon wyprzedaży się zaczyna, może gdzieś się wybierzemy, ale nie wiem jak będzie pracował mój O., bo niby ma urlop, ale dzisiaj do pracy pojechał:-p

o własnie zapomniałam o wyprzedazach, juz przeciez sie zaczeły

Fajne zakupki Gosia:tak: spodenki śliczne:tak:
ja tez ostatnio porobiłam zakupki, ale nie mam czasu wkleic fotek, moze mi sie zahcce jutro;-)

Fajne spodenki Gosiu, chyba też Tesco odwiedzę, chociaż chyba powinnam się powstrzymać :sorry2: bo Oli ma znów pełną szafę ciuchów.

Ja musiałam kupić Oliwce papcie do żłobka, bo te, które nosiła były takie akurat i już zrobiły się za małe. Przy okazji robienia drobnych zakupów w Lidlu trafiłam na takie welurkowe i kupiłam, bo super miękkie, bardzo elastyczna podeszwa, no i nie są z materiału tenisówkowatego jak większość papci dla dzieci, więc noga nie będzie się pocić Oliwce (niestety oddzidziczyła nadmierną potliwość stóp po mnie)

Oliwieczka śliczne :tak:
Rosmerta śliczna bluza :tak: dla dzieci zawsze się coś znajdzie :-D
Kasiad bamboszki śliczne Emilka ma coś podobnego tylko rzep zapina się z dwóch stron na boki :tak:

zresztą ona ma chyba 4 pary różnych bamboszków a biega wiecznie na boso :baffled:

Ja dziś dokupiłam Emilce

CHEROKEE super spodnie JEANS HAFTY na 3-4 L NOWE (861265143) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze inne sztruksy brązowe wzorek jak na tych jeansach ale z motylkami :tak:
no i w tesco były po 24zł i sztruksy 28zł :tak:

reklama
Slicznie Oliwka wyglada w sukienusi:tak:
Spodenki od Emilki super w ladnym kolorze a rozmiar mnie rozwalil bo moja Jenni nosi 92 i niektore sa za duze a tu prosze 104 normalnie modelka rosnie :tak::-)
A lozeczko Zosi zajefajne:tak:

Do góry