reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tyciu śliczne te sweterki:tak: Mają super kolorki i są bardzo modne:-)
A ten pomarańczowy bank to ING Bank Śląski?:rofl2::-D

Kasiad fajną bluzę udało Ci się dorwać, no i ten strój:tak: Zawsze można go trochę przerobić i na karnawał będzie jak znalazł;-) Paulina ma maszynę, więc może coś wymyśli, tu przeszyje, tam przeszyje i cudo będzie na modlece Oliwce;-):tak::tak:

Muszę swoim pokupować trochę nowych rzeczy, ale to już po nowym roku;-) Na razie zakupiłam im takie same koszule na Święta:rofl2:
Brown Dobby Shirt and Tie : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Brązowe z drobnymi niebieskimi groszkami i krawatem;-) Szkoda, że nie było rozmairu dla taty, bo bym miała trzech jednakowych mężczyzn w domu:-p:-D

reklama
Tak Ewcia:tak:,ING:-D.Jak tam wchodze,to az mi sie oczy ciesza z nadmiaru pomarańczu;-):tak:.
Koszulki dla Chłopców superaśne,takie juz powazne:-):tak:.Faktycznie ,szkoda,ze dla taty nie było takiej samej:-D;-).
Koniecznie pokazuj co kupicie,bo macie piekne ubranka w UK.Dobrze,ze tam nie mieszkam,bo był chyba wszystkie pieniadze zostawiała w sklpach z ubrankami:sorry:;-).
A Konradowi musiałam troche ubran kupic,bo powyrastał z tych 2-3 prawie.A niestety nie mam skąd brac.Jacka siorka jakos mi nie daje(ma 4,5 letniego chlopca...).Sama jest w ciazy,wiec moze nie chce zebym jej zniszczyła:sorry:.Dawno nie bylam w ciucholandzie,nieraz uda sie cos ladnego znalzc.

Kasiu za takie pieniadze naprawde fajne nabytki:shocked2::tak:.

Kasiad fajną bluzę udało Ci się dorwać, no i ten strój:tak: Zawsze można go trochę przerobić i na karnawał będzie jak znalazł;-) Paulina ma maszynę, więc może coś wymyśli, tu przeszyje, tam przeszyje i cudo będzie na modlece Oliwce;-):tak::tak:
Już wiem, że stroju na karnawałową zabawę nie wykorzystam :no: Kupiłam bowiem coś innego na bal :sorry:

sukienka na tyle duża, że i za rok w przedszkolu wykorzystamy :tak:

Tycia ten sweterek z pomarańczem BOSKI!!!! pomaranczowy to mój ulubiony kolor i Hbkowi tez chetnie ciuszki z tym kolorem kupuję:tak: jakiej firmy ten sweterek??/

KAsiad suknia jak dla prawdziwej księzniczki:tak::tak: Oli super bedzie w wnije wygladała:tak::-)

reklama
ubranka boskie
bluza pomarańczowa z szalikiem wypas petarda- znów obstawiam że to NEXT
ja muszę kupić Szymkowi jakiś polar ale bez kaptura bo zimą pod kurtką to nie zbyt wygodnie.sama chętnie bym takiego pasia kupiła.:-D:tak:

Do góry