reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Karolinka super zakupy mąż się spisał :tak:;-)

Irtasiu hmm hmm gdyby nie ten kaptur i te dziwne rękawy to śliczna bluzeczka a sukienka ślicznie będzie wyglądac na blondynce ;-):tak:

a co do szycia ubranek to ja nie wiem czy to się tak opłaca bo materiał tani nie jest a kupić do tego ozdoby itd to dość drogo by wyszło jak można nieraz tak tanio nawet nowe ciuszki ;-)

Kasiad śliczna bluzeczka :tak:

ja muszę później przejrzeć co mam bo pewnie nie mam co kupowac bluzek ...

Kasiu, bardzo ladna koszulka. Mi bardzo podoba sie taki kolor - lubie zielony i jego pochodne.
Gosiu, ja przejrzalam szafe Milki i jechalam do sklepu z zamiarem kupienia jej jakis koszulek z krotkim rekawem. No i wyszlam z samymi dlugimi rekawami - tyle tylko ze bluzeczki sa lekkie i sukieneczka tez. W sam raz na lato w IE.

KAsiu bardzo ładna bluzeczka :tak:

znalazłam na allegro identyczne kurtki jak te co kupiłam dzisiaj
jedna kurtka jest taka, tylko na 4-5 lat
LADYBIRD kurtka wczesna wiosna córcia ok. 2 l SS (553627691) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

i taki płaszczyk tylko na 2-3 lata
Ladybird-cudowny płaszczyk jak nowy!!! roz.116 (557241229) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

tylko nie wiem skąd oni te rozmiary biorą, kurtka na Pysię pewnie na jesień będzie dobra a płaszczyk jeszcze duuużo za duży hehe a firma ta sama

Irtasiu hmm hmm gdyby nie ten kaptur i te dziwne rękawy to śliczna bluzeczka a sukienka ślicznie będzie wyglądac na blondynce ;-):tak:

a co do szycia ubranek to ja nie wiem czy to się tak opłaca bo materiał tani nie jest a kupić do tego ozdoby itd to dość drogo by wyszło jak można nieraz tak tanio nawet nowe ciuszki ;-)
Ale sama ta satysfakcja ze samemu sie cos zrobilo to jest cos:tak::rofl2: a ja bede robic z polara a ozdoby sa z kawalkow materialow:tak:

Jakis czas temu kupilam Milenie taki sweterek.
Co do szycia ubran, to gdybym umiala chetnie bym to robila, chiciaz oplacalne finansowo to to nie jest.

Wisnia ladne kupilas plaszczyki. Widac ze cieple.

Ostatnia edycja:
KAsiu bardzo ładna bluzeczka :tak:

znalazłam na allegro identyczne kurtki jak te co kupiłam dzisiaj
jedna kurtka jest taka, tylko na 4-5 lat
LADYBIRD kurtka wczesna wiosna córcia ok. 2 l SS (553627691) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

i taki płaszczyk tylko na 2-3 lata
Ladybird-cudowny płaszczyk jak nowy!!! roz.116 (557241229) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

tylko nie wiem skąd oni te rozmiary biorą, kurtka na Pysię pewnie na jesień będzie dobra a płaszczyk jeszcze duuużo za duży hehe a firma ta sama
Plaszczyki sliczne bardzo mi sie podobaja:tak:

Jakis czas temu kupilam Milenie taki sweterek.

Wisnia ladne kupilas plaszczyki. Widac ze cieple.

Sweterek cudny i ladny kolorek:tak:

Gosia sliczne buciki
Karola sukienka ,bluzki i sweterek boskie:-)
Irtasia Hello kitty fajna ale'' - "za rekaw;-)
Kasiad fajny kolorek bluzeczki
Wisnia fajne ciuszki

zaszalałyscie dzis na tym wątku

reklama
Do góry