reklama
Karolinka super zakupy mąż się spisał ;-)
Irtasiu hmm hmm gdyby nie ten kaptur i te dziwne rękawy to śliczna bluzeczka a sukienka ślicznie będzie wyglądac na blondynce ;-)
a co do szycia ubranek to ja nie wiem czy to się tak opłaca bo materiał tani nie jest a kupić do tego ozdoby itd to dość drogo by wyszło jak można nieraz tak tanio nawet nowe ciuszki ;-)
Kasiad śliczna bluzeczka
ja muszę później przejrzeć co mam bo pewnie nie mam co kupowac bluzek ...
Irtasiu hmm hmm gdyby nie ten kaptur i te dziwne rękawy to śliczna bluzeczka a sukienka ślicznie będzie wyglądac na blondynce ;-)
a co do szycia ubranek to ja nie wiem czy to się tak opłaca bo materiał tani nie jest a kupić do tego ozdoby itd to dość drogo by wyszło jak można nieraz tak tanio nawet nowe ciuszki ;-)
Kasiad śliczna bluzeczka
ja muszę później przejrzeć co mam bo pewnie nie mam co kupowac bluzek ...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiu, bardzo ladna koszulka. Mi bardzo podoba sie taki kolor - lubie zielony i jego pochodne.
Gosiu, ja przejrzalam szafe Milki i jechalam do sklepu z zamiarem kupienia jej jakis koszulek z krotkim rekawem. No i wyszlam z samymi dlugimi rekawami - tyle tylko ze bluzeczki sa lekkie i sukieneczka tez. W sam raz na lato w IE.
Gosiu, ja przejrzalam szafe Milki i jechalam do sklepu z zamiarem kupienia jej jakis koszulek z krotkim rekawem. No i wyszlam z samymi dlugimi rekawami - tyle tylko ze bluzeczki sa lekkie i sukieneczka tez. W sam raz na lato w IE.
KAsiu bardzo ładna bluzeczka
znalazłam na allegro identyczne kurtki jak te co kupiłam dzisiaj
jedna kurtka jest taka, tylko na 4-5 lat
LADYBIRD kurtka wczesna wiosna córcia ok. 2 l SS (553627691) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i taki płaszczyk tylko na 2-3 lata
Ladybird-cudowny płaszczyk jak nowy!!! roz.116 (557241229) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
tylko nie wiem skąd oni te rozmiary biorą, kurtka na Pysię pewnie na jesień będzie dobra a płaszczyk jeszcze duuużo za duży hehe a firma ta sama
LADYBIRD kurtka wczesna wiosna córcia ok. 2 l SS (553627691) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Ladybird-cudowny płaszczyk jak nowy!!! roz.116 (557241229) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
tylko nie wiem skąd oni te rozmiary biorą, kurtka na Pysię pewnie na jesień będzie dobra a płaszczyk jeszcze duuużo za duży hehe a firma ta sama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ale sama ta satysfakcja ze samemu sie cos zrobilo to jest cos a ja bede robic z polara a ozdoby sa z kawalkow materialowIrtasiu hmm hmm gdyby nie ten kaptur i te dziwne rękawy to śliczna bluzeczka a sukienka ślicznie będzie wyglądac na blondynce ;-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Jakis czas temu kupilam Milenie taki sweterek.
Co do szycia ubran, to gdybym umiala chetnie bym to robila, chiciaz oplacalne finansowo to to nie jest.
Wisnia ladne kupilas plaszczyki. Widac ze cieple.
Co do szycia ubran, to gdybym umiala chetnie bym to robila, chiciaz oplacalne finansowo to to nie jest.
Ostatnia edycja:
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Plaszczyki sliczne bardzo mi sie podobajaKAsiu bardzo ładna bluzeczka
Jakis czas temu kupilam Milenie taki sweterek.
Sweterek cudny i ladny kolorek
agusia9915
Matka wariatka
Gosia sliczne buciki
Karola sukienka ,bluzki i sweterek boskie:-)
Irtasia Hello kitty fajna ale'' - "za rekaw;-)
Kasiad fajny kolorek bluzeczki
Wisnia fajne ciuszki
zaszalałyscie dzis na tym wątku
Wisnia fajne ciuszki
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Gosia sliczne buciki
Wisnia fajne ciuszki
Oj tak;-)
Podziel się: