reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Super bluzeczki dziewczyny:-):tak:.
Karola,mariquita ma spora rozmiarówke i nie wiem czy ten kombinezon nie bedzie za duzy na Szymka za rok.Ja dla Konrada zapewne zerknę cos na 104.Ile Szymek ma wzrostu?

reklama
Super bluzeczki dziewczyny:-):tak:.
Karola,mariquita ma spora rozmiarówke i nie wiem czy ten kombinezon nie bedzie za duzy na Szymka za rok.Ja dla Konrada zapewne zerknę cos na 104.Ile Szymek ma wzrostu?
obecnie wzrostu to ma 87cm ale on ma brzusio więc ubtania zdecydowanie 92 są na teraz.długość nogi wew. do kostki ( ostatnio czytałam o waszych pomiarach) 31cm a brzuszek obwód na luzaka 52cm

no właśnie w sumei to nie wiem jak z tą rozmiarówką bo jak patrzę na wymiary ubranek które kupiłam to wcale nie odbiegają centymetrowo od Nexta - specjalnie mierzyłam dziś by sprawdzić.a różnica między rozmiarem 98 a 104 na koszulce to był1 cm w długości a na szerokośc bez zmian.

dlatego to ja nwet się boję że może być zbyt mały- ale okropniaście mi się podoba ten komplet to są jego kolory.

Ostatnia edycja:
WOW Karloa ales tego nakupowała:-) ale śliczne rzeczy! Te rajtuzki te koszulki i ta polo- wypasss:tak:

Rozalka nie mam w poblizu Auchana,poszukam czegos na necie :tak:
super kupiłas bluzeczke:tak:

Karola super ciuszki.Choć ja na lato kupuje 98(a Kubuś podobnego wzrostu),a rajstopki to ma na teraz na 86 nawet.:tak:

Karola ale śliczne ubranka kupiłaś dla Szymcia:tak: Bardzo mi się podoba styl i kolory:tak: Ja się wybiorę na zakupy jak się zrobi troszkę cieplej - tym bardziej, że teraz mam dwóch kawalerów do ubierania:rofl2: Mi się wydaje, że rozmiar 98 będzie dobry dla Vicka, ale to się okaże, bo z tą rozmiarówką to różnie bywa:-p

reklama
Ale szalejecie dziewczyny :-):tak: Ciuszki śliczne :tak:
Ja dziś kupiłam w lumpiku Oliwce tylko 1 koszulkę z krótkim rękawem na lato - zdjęcie później, bo akumulatorki mi siadły.

Do góry