reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
obecnie wzrostu to ma 87cm ale on ma brzusio więc ubtania zdecydowanie 92 są na teraz.długość nogi wew. do kostki ( ostatnio czytałam o waszych pomiarach) 31cm a brzuszek obwód na luzaka 52cmSuper bluzeczki dziewczyny:-).
Karola,mariquita ma spora rozmiarówke i nie wiem czy ten kombinezon nie bedzie za duzy na Szymka za rok.Ja dla Konrada zapewne zerknę cos na 104.Ile Szymek ma wzrostu?
no właśnie w sumei to nie wiem jak z tą rozmiarówką bo jak patrzę na wymiary ubranek które kupiłam to wcale nie odbiegają centymetrowo od Nexta - specjalnie mierzyłam dziś by sprawdzić.a różnica między rozmiarem 98 a 104 na koszulce to był1 cm w długości a na szerokośc bez zmian.
dlatego to ja nwet się boję że może być zbyt mały- ale okropniaście mi się podoba ten komplet to są jego kolory.
Ostatnia edycja:
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola super te ciuszki mariquita, bluzeczki the best:-)
Oliwieczka
WOW Karloa ales tego nakupowała:-) ale śliczne rzeczy! Te rajtuzki te koszulki i ta polo- wypasss
Rozalka nie mam w poblizu Auchana,poszukam czegos na necie
super kupiłas bluzeczke
Rozalka nie mam w poblizu Auchana,poszukam czegos na necie
super kupiłas bluzeczke
irtasia27
Ciuszki super a ten sweterek rewelkano to już koniec naprawdę kupowania teraz czekamy na wiosnę i lato
mariquita, GREEN PATROL new spodnie dł 1/2 - 110 (554962617) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita, FAJNE RAJSTOPKI, 104/110 (530566933) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita SURFER new !!! krótkie spodenki - 104 (548831996) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita SURFER new !!! bluzka typu polo 98 (549568918) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita SURFER new !!! bluzka z krótkim r. 98 (549502673) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się jeszcze to sweter, sweterek MARIQUITA r. 98 przecena (537233772) - Aukcje internetowe Allegro no i ciągle myślę nad kombinezonem czy go kupić czy nie będzie zbyt mały za rok.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karola ale śliczne ubranka kupiłaś dla Szymcia Bardzo mi się podoba styl i kolory Ja się wybiorę na zakupy jak się zrobi troszkę cieplej - tym bardziej, że teraz mam dwóch kawalerów do ubierania Mi się wydaje, że rozmiar 98 będzie dobry dla Vicka, ale to się okaże, bo z tą rozmiarówką to różnie bywa
reklama
Podziel się: