reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ta kurtka dla Jacki

A tu Jenni kurtka

Jeszcze mam spodnie dla Jacki 3/4 na lato jak dla mnie bomba ale kiedys zescie mnie skrytykowali za ciuchy tej marki to wam niepokaze:-p

reklama
WolfiA, ale synek musi być dumny i szczęśliwy, że został tak doceniony :tak:
Irtasia, nie wygłupiaj się, ja wklejam każde ciuchy, bez względu na markę, grunt, że mi się podobają :-p A zakupy rewelacja - pewnie za niewielkie pieniądze jak zwykle udało Ci się to wszystko kupić ;-)

Irtasiu:szok:,jak zwykle ubranka bombowe!!! Wklejaj wszystko;-):tak:.Kurteczka bossska! Szkoda,ze u nas nie ma takich targow:dry:.

Wolfia,super koparka! Konrad uwielbia "kopaki" :-)

Fajnie:-):-) Ty zawsze Irtasiu takie ładne rzeczy kupujesz na tym trödlu:tak::sorry2:

My naszemu Vickowi kupiliśmy takie coś, bo jest bardzo grzecznym i dzielnym Starszym Bratem;-)
http://www.bruder.de/sortiment/sortiment-und-serien/profi-serie/bau/?tx_sortiment_pi1[artnr]=02428&tx_sortiment_pi1[action]=details
Jest zachwycony:tak: I o to nam chodziło;-):tak:
Szymek ma identyczną uważam że zabawki są rewelacyjne po każdym względem a jakość mega wysoka klasa.

Irtasia cud malina no i puchatek się też znalezł - obowiązkowo

może wycofają ofertę zkoro ktoś ma 0 punków wiesz może laik i nie wiedział że licytuje. ja czasem tak miałam.
fajna ta piaskownica. choć wiem że u mnie Szymek by zrobił mega błoto.

Konrad tez;-):-D,ale Dominisia jest piaskowa maniaczka i zawsze sie z nim bawi:tak:.

Ostatnia edycja:
Irtasia ale super ciuszki :tak::-D

Wolfia należy się taki prezent Victorowi ;-):tak:

Tycia ale cena kosmiczna :-D:tak: no ale fajne tylko szkoda że przelicytowali cię :baffled::sorry2:może ktoś po znajomości to zrobił bo cena tego jest dużo większa a jej nie osiągnął

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry