reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja miałam byłam zadowolona ale sprzedałam a ten ktos miał ja 2 dni i sprzedał ...nie zadowolony za wolno chodziła i za cicho;-)
Za wolno i za cicho :confused::szok: A co, miała trąbić jak dzwon i ogłuszać dziecko i poruszać się tak szybko, żeby dziecko nie mogło za nią nadążyć wzrokiem :confused: Ludzie mają dziwne problemy :-D

przyznaję się - ja kupiłam. U nas okazałą się maga totalna WTOPA. Fakt wygoda z tmy pilotem, ale Szymcio mam w nosie te misie i muzuczki. No jedynie sporadycznie zauważał motylki co dobijały się na suficie. Więc szybko strafiłą do grażu.

no właśnie może powinnam zobaczyć po ile takie się sprzedaje i ją też wystawię. dobra myśl.

co dziecko to inny temperament.

a co do karuzeli z TINY LOVE to mi wizualnie się baaaaaardziej podobają.

Ostatnia edycja:
Chciałabym kupić Milence kilka zabaweczek edukacyjnych, raczej nie z tych droższych, tylko układanek w rodzaju puzzli czu innych logicznych... może macie takie i podpowiecie które warto dziecku podsunąć :confused:

A karuzelkę z misiami z FISHERA miałam ale trafiłam chyba na jakiś trefny egzemplarz bo same problemy z nią były, w każdym razie nie byłam z niej zadowolona, choć wygląda naprawdę ślicznie :no:

reklama
Do góry