Madzia u nas to jest tak, że w środy i czwartki jest nowy towar i wszystko kosztuje 100%, w piątki -20% od pełnej ceny, w soboty -30%, w niedzielę i poniedziałek -50%, a we wtorek jest wszystko po 1 zł (ciuchy, które w środy i w czwartki kosztują do 5 zł) i po 3 zł (ciuchy, które kosztowały powyżej 5 zł). We wtorki ciuchy są już przebrane, ale to jest wielki lumpeks, więc jeszcze można wyszukać sporo fajnych rzeczy.
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad super ciuszki bluzka z Dory bombowa a kominiarka debesciara
czekam tez na fotke Oli w kominiarce:-) napewno przesłodko w niej wygląda:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia pokazywac ciuszki, pokazywać;-)
Gosiu, bardzo ładne ciuszki kupiłaś Ja muszę zapolować na piżamki, kiedyś kupiłam 2 śliczne, a teraz długo nie ma nic ciekawego.
Jeansy mogłam też wczoraj ładne kupić, ale były z nierozciągliwego jeansu, a wydawały się dość wąskie, więc zrezygnowałam, bo co z tego, że śliczne, jak bybyby niewygodne.
Jeansy mogłam też wczoraj ładne kupić, ale były z nierozciągliwego jeansu, a wydawały się dość wąskie, więc zrezygnowałam, bo co z tego, że śliczne, jak bybyby niewygodne.
reklama
Zrobię zdjęcie Oliwce w kominarce, ale najpierw muszę ją wyprać Sama jestem ciekawa jak się przezentuje do kurtki zimowej. Choć dziś jest tak straszny wiatr, że i na dzisiejszą jesienną pogodę pewnie by się nadała, przynajmniej byłabym pewna, że uszu dziecku nie zawieje.
Podziel się: