reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

dzięki dziewczyny ;-)

Gosia Filip miał taki sam pajacyk, ale w rozmiarze 74, już sie w nim nie mieści od dawna...ale bardzo go lubiłam...

A ubranka naprawdę super...

ja kupiłam go tydzień temu :tak:akurat tamtych zakupów nie pokazywałam :rofl2: bo już Emilka powyrastała z wszystkich pajacyków ....chyba jest na 18miesięcy :tak:i bardzo lubie pajacyki choć Emilka się ciągle z nich rozbiera ale ona tak się kręci że 2 częściowych piżamkach musi mieć długie góry bo plecki ma wtedy na wierzchu ;-)

reklama
Gosia ciuszki jak zawsze rewelacja!! ty to masz talent dziewczyno do wyszukiwania tak pięknych ubranek za taką cenę:-)
az mi zrobiłas ochote na wyprawe do komisu i poszukania czegos dla mojego szkraba, tylko czasu brak:baffled:

Gosia super ubranka:tak:.
Konrad spał w spiworze ,ale mi go namietnie rozpinał(zreszta juz z niego prawie wyrosł).Teraz kolezanka mi przyslala zapinany od gory ku dolowi i Konrad mimo wysilku nie potrafil go otorzyc.Jest juz cienszy i do 18 miesiecy,wiec troche w nim jeszcze pospi:tak:.

Tycia kupuj małpi gaj fajna sprawa moje brykaja własnie:tak:
jaki pisk:rofl2: i radocha
ale powiedziałam ,ze to na dzien dziecka bo inaczej schowam do piwnicy i dam 1 czerwca;-)

Tycia, ale teraz jak jest tak ciepło (a za chwilę będzie jeszcze bardziej) chcesz Kondzia ubierać na noc w śpiwór :confused:

własnie kupiłam Martulce:-)

362190554

reklama
Do góry