reklama
Tycia masz rację, z dwojga dzieci tego samego wzrostu, szuplejsze dłużej się mieści w danym rozmiarze. Oliwka bardzo dawno temu zaczęła nosić rozmiar 80, a w niektóre rzeczy nadal się mieści (choć generalnie nosi 86) właśnie dlatego, że się w ostatnim czasie wyciaga - rośnie, ale też robi się szczuplejsza.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tycia masz rację, z dwojga dzieci tego samego wzrostu, szuplejsze dłużej się mieści w danym rozmiarze. Oliwka bardzo dawno temu zaczęła nosić rozmiar 80, a w niektóre rzeczy nadal się mieści (choć generalnie nosi 86) właśnie dlatego, że się w ostatnim czasie wyciaga - rośnie, ale też robi się szczuplejsza.
u nas to samo, Zosia poszła na długość, wiec kupuje rozmiar 86, ale rzeczy te są za szerokie, natomiast na długość dobre
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja z nexta zamawiałam 12-18, takie dostałam od brata dla Huberta i są jeszcze za duze na teraz dla hubka wiec na lato beda akurat:-)
a Hubek to w ogóle smieszne rozmiary nosi, body 86, bluzeczki 80, a spodenki 80 są za długie więc muszę podwijać. hubert jest wysoki(80cm) ale szczupły, no i tułów długi a nózki krótsze :-)
a Hubek to w ogóle smieszne rozmiary nosi, body 86, bluzeczki 80, a spodenki 80 są za długie więc muszę podwijać. hubert jest wysoki(80cm) ale szczupły, no i tułów długi a nózki krótsze :-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Skoro Antos jest wyzszy,to juz wszystko wiadomo:-).Wysoki jest...84 cm .
Konrad body i bluzki nosi 86 od zeszlorocznych wakacji,bo mial jakis dlugi tułów:-).Teraz nogi podgoniły,ale body kupuje 18-23 miesiace(lub 92 cm).
Konrad body i bluzki nosi 86 od zeszlorocznych wakacji,bo mial jakis dlugi tułów:-).Teraz nogi podgoniły,ale body kupuje 18-23 miesiace(lub 92 cm).
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Nowy nabytek;-)
http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/341/65/62/341656256
http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/341/65/62/341656256
reklama
Podziel się: