reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

siet...coś mi sie pokickało w tym photo shopie, nie mogę przenosic ubranka na tło bo przenosze czarny tylko cień koszulki :/:/ coś żem zmajstrowała:zawstydzona/y:...pomocy!!!

reklama
Aga lista gotowa tylko teraz problem z rozmiarem jaki lepiej 12-18 czy 1,5-2 bo ja nie wiem jak ktoras zna dobrze NEXT to prosze o rade bo nie chce asby cos bylo za malutkie Szymek teraz nosi rozmiar 80

czy roznica o jeden przedzial jest znaczaco wielka?? nie chce aby mial koszulki po kolana ale i nie chece by pepuszek byl na wieszku i badz tu madrym a kasy szkoda na pomylke

Karola,wez jakas bluzeczke małego i według niej sobie mierz.Konrad nosi 86 i ten rozmiar 12-18 jest dla niego prawie dobry.Rekawki sa minimalnie za dlugie i nogaweczki tez,ale akurat je mozna ładnie podwinac.Mysle,ze mniejszego nie powinnas brac,bo ubranka bylyby na chwile.Pomierz sobie to bedziesz pewna:tak:.
Ja jak bede cos kupowac,to w rozmiarze 18-24.Nie mam juz gdzie skladac tych ubran:baffled:.

Ojej,ale tu szał zakupów panuje,super:-)
Wszystkie ciuszki są śliczne i dla chłopców i dla dziewczynek:tak::-)
My na razie mamy tylko kilka koszulek,bluzeczek cieńszych,2pary spodenek i dwie kurteczki.Jak zrobię zdjęcia to pokażę.:tak::-)

NO MACIE RACJE TO CO NA LATO to wemze w rozmiarze 12-18 a to co na jesien zime 1,5-2 i powinno wystarczyc pewnie na dluzej w koncu lnianych spodni w listopadzie nie bedzie nosil

Aga jutro rano ok 12 wysle liste napozniej ok??? bo musze jeszcze buty wymierzec

Aga a powiedz mi jeszcze jedno kochan bo zazwyczaj sa dwie ceny to skad mam wiedziec ktora to ktora??
no i kiedy moge sie spodziewac ubranek a co do kasy to na PW jak wysle liste

reklama
Do góry