reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kupilam z tydzien temu Konradowi krotkie ogrodniczki Nexta w stanie bdb.Jak przyszly wczoraj,to sie za glowe złapałam:szok:.Bardzo sprane,a jeans na dole nogawek az przetary.Na zdjeciu wygladaly zdecydowanie lepiej:crazy:.
Na szczescie pani nie robi problemow i ma oddac pieniadze.

Tycia coś Ty masz pecha ostatnio do zakupów na Allegro :eek:

Tycia, mysia, Oliwieczka i irtasia (chyba nikogo nie pominęłam?) - dawać mi swoje maile na priva proszę :-) Wieczorkiem wyślę Wam to com Wam obiecała :tak:

Joasiek mam taka mala propozycje ostatnio dziewczyny prosiły ciebie jako speca abys napisała jak fajnie obrabiac fotki do allegro moze zamieścisz to w POMOCNIKU :rofl2::happy: pewnie każda z nas chętnie sie tego nauczy- no ja napewno i będę ogromnie wdzięczna.:tak::tak::tak::tak::tak:

a cp dp ceny butyów Ecco no fakt zawrót głowy ale mam nadzieję że naprawdę się opłaci.

karola-04 niestety nie dam rady wkleić tutaj instrukcji... jest po prostu za długa :tak: bo w Wordzie ma już 10 stron, a jeszcze jej nie skończyłam, skończę ją mam nadzieję dziś wieczorkiem. Wyślij mi priva swój adres mailowy :happy:

reklama
Do góry