reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kupilam z tydzien temu Konradowi krotkie ogrodniczki Nexta w stanie bdb.Jak przyszly wczoraj,to sie za glowe złapałam.Bardzo sprane,a jeans na dole nogawek az przetary.Na zdjeciu wygladaly zdecydowanie lepiej.
Na szczescie pani nie robi problemow i ma oddac pieniadze.
Na szczescie pani nie robi problemow i ma oddac pieniadze.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tycia coś Ty masz pecha ostatnio do zakupów na Allegro
Tycia, mysia, Oliwieczka i irtasia (chyba nikogo nie pominęłam?) - dawać mi swoje maile na priva proszę :-) Wieczorkiem wyślę Wam to com Wam obiecała
superowo :-):-):-)
ja juz wysłałam
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Nie mam pecha.Chyba pomylilas mnie z Madzia24 ;-).Tycia coś Ty masz pecha ostatnio do zakupów na Allegro
Dzieki Joasiu,juz wyslalam PW.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Joasiek mam taka mala propozycje ostatnio dziewczyny prosiły ciebie jako speca abys napisała jak fajnie obrabiac fotki do allegro moze zamieścisz to w POMOCNIKU pewnie każda z nas chętnie sie tego nauczy- no ja napewno i będę ogromnie wdzięczna.
a cp dp ceny butyów Ecco no fakt zawrót głowy ale mam nadzieję że naprawdę się opłaci.
a cp dp ceny butyów Ecco no fakt zawrót głowy ale mam nadzieję że naprawdę się opłaci.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Nie mam pecha.Chyba pomylilas mnie z Madzia24 ;-)..
A to coś mi się rzeczywiście musiało pomerdać... ;-)
agusia9915
Matka wariatka
a czy inni tez mogą?Tycia coś Ty masz pecha ostatnio do zakupów na Allegro
Tycia, mysia, Oliwieczka i irtasia (chyba nikogo nie pominęłam?) - dawać mi swoje maile na priva proszę :-) Wieczorkiem wyślę Wam to com Wam obiecała
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
a czy inni tez mogą?
Agusia daj maila
Podziel się: