reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Nie masz gdzies blisko sklepu z bucikami?
Blisko nie (kiedyś to było 100m od mojej pracy), ale i tak się chyba tam przejedziemy (to chyba największe Centrum Dziecięce w Krakowie - Entliczek)
No to będziesz koło mojego domku. Może sie spotkamy?Blisko nie (kiedyś to było 100m od mojej pracy), ale i tak się chyba tam przejedziemy (to chyba największe Centrum Dziecięce w Krakowie - Entliczek)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ooo Ewa to Ty tam blisko mieszkasz? Pamiętam jak pisałaś że na Prądniku, ale chyba Czerwonym, a nie Białym?
No ale.... ja BARDZO CHĘTNIE! Nie wiem jaka pogoda się szykuje na ten weekend, ale jak bedzie ładniejsza, to może uskutecznimy razem jakiś spacerek?
No ale.... ja BARDZO CHĘTNIE! Nie wiem jaka pogoda się szykuje na ten weekend, ale jak bedzie ładniejsza, to może uskutecznimy razem jakiś spacerek?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja też Befado i jestem zadowolona.Ja rowniez usuwam bez problemu.Ja kupuje Kondziowi Befado z odkrytymi paluszkami.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no dzięki dzieki babeczkiOliwieczka śliczne ciuszki kupiłaś Zisieńce:-) Ekstra zestawik
A to taki zestawik na allegro sa w bardzo dobrym stanie wręcz nowiutkie, ktos bardzo musiał o nie dbać, bo mojA Zosia zawsze sie upapla :/ i praktycznie nic sie nie nadaje na sprzedaż
Ten Entliczek, o którym myślę jest na Czerwonym, przy Parku Wodnym. Niestety ze spacerku chyba nici. Po pierwsze pogoda kiepska, a po drugie łamie mnie w kościach. Mam nadzieje, ze nie przyniosłam żadnej grypy. I nawet po zakupy nie wychodzę. Na szczęście rodzice mieszkają koło Krakowa, bo na Andrzeja z tym gipsem nie mogę liczyć. A córka-nastolatka się bardzo obcina.Ooo Ewa to Ty tam blisko mieszkasz? Pamiętam jak pisałaś że na Prądniku, ale chyba Czerwonym, a nie Białym?
reklama
mysia23
mama dwójeczki
no dzięki dzieki babeczki
A to taki zestawik na allegro sa w bardzo dobrym stanie wręcz nowiutkie, ktos bardzo musiał o nie dbać, bo mojA Zosia zawsze sie upapla :/ i praktycznie nic sie nie nadaje na sprzedaż
u nas to samo...wiele rzeczy zostaje upaćkanych i nie któe sie juz kompletnie nie nadają...a cześć sobie zostawiam...bo wiadomo to co komu sie przyda
Podziel się: