reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kupilismy ostatnio nowe butki hubciowi, bo na spacerku juz nie mógł wysiedziec w wózku,a z poprzednich wyrósł. Teraz zasuwa zadowolony sam na spacerkach:-) aż miło popatrzec taki szczęsliwy:-)
jak znajde fotke albo sama zrobię i będe miała czas to wkleje

reklama
Karola,mialam je w obserwowanych:-D:-D:-D.
Next robi super ubranka,ale na zdjeciach wygladaja nieco ładniej niz w rzeczywistosci.Poza tym wlasnie na tej aukcji jest to zdjecie katalogowe,a pani (bardzo bysta zreszta albo pan:szok:)podala,ze stan bardzo dobry...Kot w worku:sorry2:.

a skad wiesz ze katalogowe jak to odróżnic bo jeszcze kilka rzeczy chce jutro kupic tez z next

Wiem,bo kupuje i kolezanka mi z Anglii przysla(bede wystawiac na Allegro).Oczywiscie te rzeczy sa sliczne,ale nie sa az tak genialne jak na zdjeciach.Na zdjeciach az porazaja blaskiem:-),a na zywo sa po prostu b.ładne.Nie sugeruj sie moja opinia,dla Ciebie moga wyglądać identycznie jak na zdjeciach:-);-)

śliczny ten kaplecik z nexta na ost. zdjeciu Gosia
ja tez tak czasem mam ze wyszukam z 10 kapletow a pozniej nie moge sie zdecydować bo tyle tego jest :tak:
duzo kasy by sie przydało to by sie kupiło wszystko :-)

fajne buciki :tak:

reklama
Nie mam kasy teraz:no::no: więc licytujcie śmiało :-D:-D:-D:-D

moja wypłata pewnie wyniesie z 500zł :-( a cały marzec przed nami :baffled::sorry2: a ja trace kupe teraz na lekarstwa no i gdzie reszta :szok: oszaleć można więc nic nie kupuje :no::sorry2:

Do góry