reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a mi sie kojarzy z october fest czy jakos tak tylko dlaczego kuzynka nie dokuypila 6 pokali na piwko hmmm no nie wiem czy te cekiny nie beda gryzlu Emilki :baffled:

Co myslicie o takiej sukienusi mysle nad jakas bo ide na 2 komunie w maju a ta nawet mi sie podoba ale cena tez jest wiecie jaka:baffled: ale moze warto by bylo :confused: ocencie to corka mojej kolezanki w tej sukience aha sa unikatowe:tak:

Szczerze, Irtasia, to mi się nie podoba, pomimo, że unikatowa :no: Może dlatego, że za duża na tą dziewczynkę. Prawdę powiedziawszy wygląda w niej jak w szlafroku, zwłaszcza z tyłu :sorry2:

Mi tez ten tyl tak sie niepodoba tylko kapuca i przod:tak::confused:
Dziwna rozmiarowka jest tych sukienek 80/86/92 3 w 1 jak szampon i odrzywka w jednym :))))))))))

mi sie tez nie podoba tak brak w niej tej dzeiwczecosci- takie jest moje zdanie oczywiscie ale sa gusta i gusciki prawda?

reklama
Do góry