reklama
Te buciki Ecco sa na Allegro po 150 zl wzwyz...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To mnie pocieszylas Karola.Bylam nawet dzis w CH,ale nie zagladam juz do sklepow z ubrankami.Na razie ich wystarczy.
Te buciki Ecco sa na Allegro po 150 zl wzwyz...
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Na Allegro sa jeszcze takie z niebieskim Ecco.Rowniez ładne.Kondziowi bardziej by pasowaly te z pomaranczem.Najwyzej ukradniemy Antosiowi:-).
Mojemu bartkowi chyba kupie Ecco,bo narzeka,ze w bartkach jak duzo chodzi,to go boli pieta.Z tymze on pochodzi w nich teraz na wiosne,na jesieni,a moze jeszcze na przyszla wiosne;-).Kondzio nie bedzie mial takich drogich butow,bo ma rodzenstwo i kazdy chce cos dostac:-)
Mojemu bartkowi chyba kupie Ecco,bo narzeka,ze w bartkach jak duzo chodzi,to go boli pieta.Z tymze on pochodzi w nich teraz na wiosne,na jesieni,a moze jeszcze na przyszla wiosne;-).Kondzio nie bedzie mial takich drogich butow,bo ma rodzenstwo i kazdy chce cos dostac:-)
mysia23
mama dwójeczki
Super zakupy robicie.
Ja dzis nie moglam sie oprzec i zamowilam na Allegro:
*H&M NOWY* Sweterek z Kapturkiem SNOOPY 86/92 (309296709) - Aukcje internetowe Allegro
*H&M NOWA* Super Czapeczka SNOOPY 86/92 (310320569) - Aukcje internetowe Allegro
*H&M NOWA* Super Czapeczka SNOOPY 86/92 (310320569) - Aukcje internetowe Allegro
Sweterek troszke na wyrost;-),mam nadzieje ze czapka nie za bardzo...
Tycia ladnie przeplacilas za sweterek 49,90 to cena ze sklepu wkurza mnie ze az tak ludzie przeginaja na tym allegro no ale to chyba interes prawda
Tycia nie chce cie dobijać ale za czapeczkę też przepłaciłaś...!!!! kupiłam taka sama Filipowi, miałam właśnie zamiar na allegro, ale wiedziałam, zę pojade do Łodzi do H&M wiec sie wstrzymałam...czapeczka w sklepie 14,90zł.
Kupiłam mu jeszcze dresik do kompletu, taki
NOWY DRESIK H&M SNOOPY WIOSNA '08 CZADOWY )) (311696978) - Aukcje internetowe Allegro
~ SNOOPY ~ przeuroczy dresik H&M 86/92 (310684951) - Aukcje internetowe Allegro
tyle, ze za 59zł, w sklepie...i zauważyłam, że na tych aukcjach a H&M wszystko jest droższe niż w sklepie
agusia9915
Matka wariatka
buty fajne a cena jeszcze okibuty są naprawdę super :-) tatuś wybierał
179 zł
mysia23
mama dwójeczki
buty fajne a cena jeszcze oki
no nie wiem....:---( u nas Bartki kosztowały 129zł i tatuś miał minę nie tęgą....
reklama
Podziel się: