reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A ja dziś reklamowałam łóżeczko:baffled: Do niedawna Michaś spał w pożyczonym, ale musieliśmy oddać (jak dobrze pójdzie, to jeszcze w tym tygodniu zostanę znowu ciocią:-)), kupiliśmy nowe i wczoraj pękł szczebelek:crazy:. I to bez większych ekscesów, oparłam się o niego kolanem jak odkładałam śpiącego Michałka. W dodatku babka w sklepie nie załatwiła sprawy od ręki, bo powiedziała, że nie wie, jak z tą firmą załatwiać, bo to pierwsza reklamacja, że spyta szefowej i mi oddzwoni:-p. No i czekam. Zbytniego pośpiechu nie ma, ale ciekawa jeste, czy mi ten drążek wymienią:-p

Ol, pierwszy raz slysze o takiej sytuacji:-D ty to masz szcescie :tak:

a ja wam zazdroszcze tych wszystkich zakupow. ja nie mam na nic czasu. Matka pracuje, a makrela nie ma w czym chodzic :no:

Nuska super te ciuszki szczególnie brazowa bluzeczka :-)...lill kate kupuj na allegro...wiosna tuż tuż trzeba dzieci ładnie ubrać :-):-) :tak:

Jak patrzę na te wszystkie sukieneczki, bluzeczki i falbanki ( i na zdjęcia lutowych ślicznotek), to drugą chcę córeczkę:-)

znowu ja i zakupy ....tym razem mini wszystko po 8zl<3x8>

ta bluzeczka jak widac jeszcze z metka:-p

A ta dla mojego chrzesniaka

reklama
Do góry