reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Śliczne butki..ny jutro kupujemy własnie butki...
Joasiek, brałaś Milenkę na przymiarkę? Bo ja sie zastanawiam czy targać dziecko na cały dzień do miasta:baffled::baffled:

mysia23 tak, bylismy z Milenką w sklepie i chodziła w obu bucikach przez kilka minut i dopiero wtedy się na nie zdecydowalismy :tak:

Agusia, zakupy bardzo fakne...sukienka rzeczywiscie bardzo ladna...z Sary bedzie mala Laleczka w niej:tak:

Joasiek buciki sliczne , tylko pewnie drogie no nie?:sorry:
A co do bucikow to ja tez bylam z Julcia na zakupach....wydaje mi sie ze dziecko musi buciki przymierzyc

Joasiek ja właśnie zachorowałam na te butki, śliczne są... tylko dla nas to cała wyprawa do sklepu bartka 100km :-(

Wiśnia można je kupić przez internet (przez stronę Bartka) i tam sa tańsze, normalnie w sklepie zapłaciłam 135zł.
Fakt - drogie jak pieron, na szczęście to prezent od prababci, sama pewnie bym jej takich drogich nie kupiła. No ale prababcia powiedziała, że mogą sobie kosztować bądź ile, więc je wzięłam :) A namawiała mnie na buciki w jakimś włoskim sklepie, w którym ceny zaczynają się od 130zł.... ale czy są dobre? Za sam transport pewnie nieźle sobie doliczają.
W Deichmannie widziałam tez różne ładne buciki i ceny 40-60zł, ale nie wiem czy one są dobre, dobrze wyprofilowane itd., na pierwszy rzut oka wygladały OK, następne już pewnie tam będziemy kupować.

reklama
Hmm, czy wymieniałyscie już dzieciom foteliki samochodowe???Własnie przegladam na allegro foteliki do 18 kg i nie wiem co wybrac. My dużo podróżujemy i musimy miec wygodny fotelik, macie jakieś typy???Z góry dziekuje za pomoc!!!!

Do góry