reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja tylko boję sobie wyobrazic stan moich piersi po karmieniu:dry:, ciekawe zy wsiąkną czy na plecy bede zarzucać:baffled::-p

Ach, nie martw się, machniesz sobie drugie dziecko i znowu się wypełnią :-D:-D:-D

A tak na serio to wszystko zależy od tego jak teraz o nie dbasz i oczywiście też od elastyczności Twojej skóry.
Ja mogę sobie na plecy zarzucić choć karmiłam starszaków b. krótko (no nie teraz, bo teraz karmię więc się wypełniły, ale po karmieniu przecież wrócą co najmniej do stanu poprzedniego). A znam dziewczynę, która wykarmiła 4 synów kazdego ponad rok i ma biust jędrny jak nastolatka. No cóz, ja pokpiłam sprawę, teraz to już mógłby zdziałać u mnie cos jedynie chirurg plastyczny :sorry2:

Oliweczka, jak nie karmisz to możesz smarować piersi, jest tyle fajnych kremów czy serum, które uelstyczniają i podnoszą;-)Działają pod warunkiem, że się je systematycznie używa.​

No tak.. kremy + ćwiczenia ujędrniające pewnie mogą wiele zdziałać, ale kto ma na to wszystko czas... :confused: U mnie piersi wyglądają podobnie jak przed ciążą, ale boję się że jak teraz zaczynam się odchudzać to zaraz będę miała dwa naleśniki :-p

ja jestem z natury szczupla i biust tez mam mały,nawet jak w ciąży przytylam 10 kg,to prawie mi nie urósł,a tak na to liczyłam;).teraz jeszcze karmię,a zobaczymy jak przestanę,mam nadzieję,że jak mały,to chociaż nie obwisły będzie;))

reklama
susumali czy dostalas juz ta koszulke z Pampersa ?? ja juz tak jest sliczna

nie denerwuj mnie irtasia, nic mi nie wyslali!!!!!! moze dlatego Tobie wyslali bo w to wierzylas, ja wyslalam kartke bez przekonania no i mam za swoje, no chyba ze jeszcze wysla ale watpie.

a takpoza tym suuuper ze znowu z nami jestes, tesknilysmy za Toba i Jenni, wklejaj zdjecia!!!!!!

Do góry