reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

No dziewczyny cały day sie zastanawiałam nad tym bodziakiem...:tak::tak:bo klikając na ten odnośnik z prawej strony nie chce sie u mnie otworzyć...a taką chętkę na niego mam...i miałam pytać, gdzie sprawdzić jak go zakupić,..
Joasiek to prawda,że cena jest z kosmosu, ale to naprawdę super pamiątka - choć może bardziej dla nas niż dla dzidzi...ale zawsze coś...ja chyba kupię nawet dwa...:-D:-D

reklama
mysia23: czemu aż 2? planujesz wkrótce zmajstrować braciszka albo siostrzyczkę dla Filipka i dołączyć do mamuś 2008? :-D

Joasiek nie mam mowy.Nie teraz...!! Ale bodziak,taki ze dwa rozmiary większy na później by sie przydał...żeby miał za jakiś czas...bo później może nie być ich na naszym forum i będę żałować!!!:tak::tak:

23 czerwca jest dzień ojca :confused: z tego co pamiętam :-D Myślę że to będzie miła niespodzianka jak to zobaczy :-D chyba też małej takie coś kupię :-D

Ja zamowie tego forumowego bodziaka w rozmiarze 86.mam nadzieje,ze bedzie jeszcze troszke luzny:tak:.Na razie zbieraja zamowienia,trzeba podam maila i beda informowac...

JA JUZ NA DZIEN TATY W IMIENIU MOJEGO MALCA KUPIŁAM kubek z jego foto i zamowilam dla taty koszulke z napisem najfajniejszy tata na świcie i zdjęcie Szymonka tylko jak ja wytrzymama jeszcze tydzien aby mu tego nie dac.

reklama
Do góry