reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

Rojku bo ja wam te nowe pokazałam, mam też drugą torbe po Wiktorku mojej siostry- mały ma rok i 5 mies. wiec ciuchy sie przydadzą i chyba już wiecej nie kupuje.
też mnie urzekł te slniak..

a kocyk z tk hahah - widze że kazda na bierząco co gdzie na promocji piszczy heheh;-)))))))))))))))

malabiala boskie butki;-)))

reklama
nonek ja miałam te butelki i byłam bardzo zadowolona, ale to było daaaawno temu, może teraz są jakieś lepsze :) a o tym to już muszą powiedzieć młodsze mamy :)

nonek ponoc sa bardzo dobre, ale ja bym sie wstrzymala z "pakietami" bo nie wiesz jaka butelka/smoczek podpasuje dzidzi. Ja mam jedna wlasnie ta i jedna tomme tippee i choc kusi mnie kupowanko to sie wstrzymuje bo znajoma mowi ze jej mala zadnej do buzi nie wezmie, inna mowila ze testowali 5 i 6 dopiero zlapalo dziecko wiec to moze nie byc takie hop :) ale ja poczatkujaca matka to sie nie znam :)

ja kupilam dzis snowu buciki z h&m za 10zl i jedne spiochy z dlugim rekawkiem w gwiazdki i taka "szmacianka" do tego w zestawie, ni to kocyk ni to maskotke mozna z tego :) a poszlam sobie po bluzke ;-)

nonek ja kupowałam dla Basi taki zestaw i też kupiłam sterylizator do mikrofalówki. Jeśli chodzi o butelki to jedyną ich wadą jest to, że mają dodatkowy taki pierścień, który trzeba myć i nakładać, czego nie mają inne butelki Aventu np. złote. Jednak patrząc na cenę to i tak wydaje mi się, że warto, bo jedna złota butelka kosztuje okołu 20 zł. Ja będę nadal używać tych butelek, pozatym pasują do podgrzewacza Aventu. Jeśli chodzi o sprawy antykolkowe to próbowałam różnych i niestety jak ma byćkolka to i tak będzie.

Fajną sprawą w tym komplecie jest szczoteczka, do tej pory używam i jest super. Niestety nowa kosztuje około 20 zł. Więc uważam, że warto zainwestować w taki zestaw.

Noonek zastanawiamy się, widzę nad tym samym:) Mam jedną buteleczkę w komplecie do laktatora i w głowe zachodze czy kupować więcej czy nie :/ Znalazłam dokłądnie ten sam zestaw co Ty i co go nie dodam do koszyka na allegro to go wyrzucam i znów dodaję :/ Dramat z moją decyzyjnością w ciąży jest już powodem rodzinnych żartów :/
A to owoce polowań sobotnich :) (zdjęcia pościeli od mamuśki wrzucę niebawem:) DSC_0443.jpgDSC_0444.jpgDSC_0446.jpgDSC_0447.jpgDSC_0450.jpgDSC_0451.jpg

Załączniki

• DSC_0443.jpg
    DSC_0443.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0444.jpg
    DSC_0444.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0446.jpg
    DSC_0446.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0447.jpg
    DSC_0447.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0450.jpg
    DSC_0450.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0451.jpg
    DSC_0451.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 48
ursula- ślicznie bedzie alicja w tym wyglądać i leżaczek też super w jakiej cenie ??
A to mój weekendowy zakup ślkiniaczek Nadzi 002.jpg

Załączniki

• ślkiniaczek Nadzi 002.jpg
    ślkiniaczek Nadzi 002.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry