reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marcelinaa, aż tak zaawansowane moje rozkładanie nie było, rozłożyłam 'socjal minimum' i reszta leży w worku. Hmmm, ale chyba z Ciekawości to sprawdzę i dam Ci znać.

reklama
Marcelina u nas jest gites:-D. Musisz włożyć tę rurkę co jest w dwóch częściach(nie wiem czy ma znaczenie czy jest od pałąka z zabawkami czy od mosktiery- ale może ona skraca materiał bo pałąk ma dłuższą rurkę czy coś), potem tymi łapkami chwycić się boku, założyć materiał z tyłu i przesuwać 'pałąk moskitierowy' maksymalnie do środka( u nas udało się do tych rzepów na środku), a potem naciągasz moskitierę. Nie zaciągniesz jej bóg wie jak daleko, ale wystarczająco, żeby się trzymało i nic nie wlatywało. Jak moja pseudo instrukcja nic nie dała, to może macie wadliwy towar? Jak chcesz to mogę Ci wstawić (o ile umiem:D) zdjęcia mega wypasionej jakości bo komórką:D:D

noooooooo plis plis o zdjęcia a ja ide zobaczyć pałąki.. ale- przecież pałąk do zabawek jest jeden a pałąk do daszka - to dwa ze złącznikiem na środku ? czy źle gadam

Marcelinaa tak, ze złącznikiem to do moskitiery.
A tutaj mega wypasione zdjęcie (akurat idealne dla osoby, która fascynuje się fotografią :D:D). Serio, wybacz nie wiedziałam że wyszło AŻ tak źle, a mężuś mówi, że drugi raz nie będzie tego zakładać:D

Załączniki

• P1800_11-05-11.jpg
    P1800_11-05-11.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 41
heheh dobrze jest nie marudź! co mam widzieć to widzę..
ja też coś pokombinowałam i niby się naciągnęło, ale dalej myślę, że jest z dupy bo róg moskitiery jest nie w tym miejscu co trzeba..
idę zobaczyć czy nie strzeli moskitiera jak pałąka założe- bo taka dzielna jak Ty to nie byłam.

DSC01480.jpgDSC01481.jpg

no dobra, nie strzelił, ale zaczepione to to jest na slowo honoru... w ogóle muszę ten daszek wyprasować czy co bo patrzeć na niego nie mogę

reklama
Marcelinaa nie pękaj, pewnie i tak nigdy tego nie użyjesz :-D
Raczej bym nie prasowała, bo małą temp. cudów nie zdziałasz, a duża wypali Ci dziury, lepiej zmoczyć w wodzie i od razu naciągnąć - tak myślę.
Ale fakt w domu to nie jest potrzebne:D

Do góry