reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Lana jak tylko przyjdzie dostawa wszystko obfotoce, mam jedynie zdjęcie od tej babeczki co kupilam wanienke, wyglada mniej wiecej tak:
Zdjecie196.jpg

Fajna sprawa bo dzieciaczka nie trzeba caly czas trzymac i mozna ulozyć dziecko z jednej lub drugiej strony wanienki w zalezności od wieku.

Łozeczko standardowe, tu link z aukcji:
Łóżeczko dziecięce Radek z Szufladą i materac PKG (1580784104) - Aukcje internetowe Allegro

biedroneczka super zakupy:)

Ja łóżeczko mam po siostrze tylko chciałam go przemalować na biało. znając mojego męża to zrobi to jak już będę w szpitalu... Przecież na wszystko jest czas....
Taycia śliczny ten ręcznik. Chyba wybiorę się do Ciebie na zakupy:)

a ja właśnie wczoraj wieczorem i dzisiaj przed chwilą zakupiłam na allegro takie cuda dla mojego Krystainka-no nie moge się opanować -ale to już chyba ostatnie ciuszki ,bo komoda pęka mi już w szwach :-D Firmowy dresik "LACOSTE" udało mi się wylicytować z kosztami przesyłki za 22,50- stan idealny założony 2x,a za 2 pary letnich ogrodniczek z bluzeczkami zapłaciłam z przesyłką 14,50 :-)
Dresik LACOSTY jest na 6-9 mies. a ogrodniczki z bluzeczkami na lato od 0-3 mies.
1584681821.jpg62878370840860166316.jpg

Magie78-ja to już sama w myślach się karcę za te zakupy :tak:przecież już mam wszystkie ciuszki do 6 miesięcy włącznie z kombinezonkami zimowymi ale tak to jest jak nie mogę iść po sklepach pobiegać to kupuję na allegro -ale już mówię sobie dość ewentualnie jakieś małe najacze takie na 6 mies. do dresiku może uda mi się wylicytować :-).

Dziewczyny, a ja jestem po pierwszym praniu i muszę Wam powiedzieć że polecam żel do prania Persil Sensitiv jest rewelacyjny. Moim zdaniem dużo lepszy od tych proszków dla dzieci. Mięciutkie wszyściutko i pachnie boooosko :-)

Ale reklamę walnęłam :-D

reklama
Lana no super ciuszki wychaczyłaś :))
Ja cieszę sie jak dziecko z tej wanienki hehehe i ciekawa jestem jak przyjdzie, tym bardziej że czekalam prawie do ostatniej chwili by zalicytować i modlilam sie by nikt inny nie podniósl ceny hehehe, no i sie udało. Będzie mi mysle akurat pasować do pustej wneki w łazience miedzy wanną a pralka.
Oli jak tak reklamujesz to musze sprobowac i kupić, nastepna partie wypiorę wtedy i bede mogla powachać :))
Ja zastanawiam sie tez nad jakims kompletem startowym butelek, fakt dostalam w gratisie u mnie na oddziale ze 4 buteleczki na 125 ml aventu, ale takie małe to tylko na sam początek wystarcza wiec chce juz tylko kupić te wieksze.
Rozkrecam sie juz z tymi zakupami na maksa :)), ciuszków juz troche jest, zaraz przyjdzie lozeczko wanienka, kupilam juz kocyki i spiworki do spania 0-3 i 3-6. Dobrze że mój nie protestuje tylko tez chce wiekszośc rzeczy mieć juz w domu wczesniej :))

Do góry