reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
no to moze ja pierwsza sie pochwale mimo ze mam sporo rzeczy po malej to kilka rzeczy i tak chce kupic patrzac w stecz na swoje przezycia ze sprzetami i ciuchami itp..itd a to luzeczko ktore chce kupic juz od dawna mam je na oku w moim przypadku to super rozwiazanie bo jest lekkie i latwo je przenosic a w dzien dzidzia bedzie ze mna w pokoju corki a w nocy ze mna w moim i meza pokoju bo w dzien maz spi bo ma w pracy same nocki dlatego w dzien bede sie przenosic do pokou corki :-) a po 2 to luzeczko niejest duze i niezajmuje wiele miejsca co dla nas jest wazne bo nasz pokoik jest malutki coreczki troszke wiekszy ale wiadomo kazdy centymert sie liczy :-) jesli chcecie mozecie komentowac :-) a oto upatrzone prze ze mnie cudenko :-)
HIT ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA GRATISY PRZEWIJAK (1025909694) - Aukcje internetowe Allegro

zabko naprawde jak tak będziesz musiała latac z łóżeczkiem to to bedzie poprostu wspaniałe rozwiazanie:) i wogóle bardzo mi sie te łóżeczka paodobają. Też kiedyś chciałam je kupić bo jak do Polski z małymi jezdzilismy to to było super rozwiazanie;) ale dziadek się martwił i załatwiał haha Ale wogóle łóżeczko wypasione, że hej i bardzo mi się podoba, że ma też ten przewijak bo wiadomo na początku bardzo praktyczne:)

U nas już w tradycji zostało, że po pierwszej wizycie idziemy coś symbolicznie kupić w koloże uniwersalnym oczywiście. Chodzi mi o ciuszek haha Ja wogole też mam mase ubranek i wszystkiego ale nigdy sobie nie odmówie kupienia wielu rzeczy ale zaczynac bede od właśnie ciuszków;) Zobaczymy jak co to napewno podziele sie z Wami najmiejszymi zakupkami haha

zabko naprawde jak tak będziesz musiała latac z łóżeczkiem to to bedzie poprostu wspaniałe rozwiazanie:) i wogóle bardzo mi sie te łóżeczka paodobają. Też kiedyś chciałam je kupić bo jak do Polski z małymi jezdzilismy to to było super rozwiazanie;) ale dziadek się martwił i załatwiał haha Ale wogóle łóżeczko wypasione, że hej i bardzo mi się podoba, że ma też ten przewijak bo wiadomo na początku bardzo praktyczne:)

U nas już w tradycji zostało, że po pierwszej wizycie idziemy coś symbolicznie kupić w koloże uniwersalnym oczywiście. Chodzi mi o ciuszek haha Ja wogole też mam mase ubranek i wszystkiego ale nigdy sobie nie odmówie kupienia wielu rzeczy ale zaczynac bede od właśnie ciuszków;) Zobaczymy jak co to napewno podziele sie z Wami najmiejszymi zakupkami haha
no ja je bardzo che bo tego od tesciow po ich dzieciach juz niechce bo ma tylko 1 poziom i wszystkie szczebelki kwadratowe wiec jak sie pochylalam po mala to potem bylam od tych szczebli obolala i obita wiec teraz zaszaleje i sobie kupie takie fajne :-) no i wozek musze kupic nowy bo ten po malej to juz wysluzony na maxa jest hihihihi duzo z mala jezdzilam ;-)

Pewnie, że szalej, a jak masz sobie przy okazji sprawić przyjemność to już wogóle bo bardzo to łóżeczko praktyczne. No wogóle nie dość, że w domu to nawet na wyjazd:)
Jak o wózek chodzi to my tez kupić musimy. Mieliśmy nowe 2 ale sprzedaliśmy juz dawno i sie ciesze bo kupiliśmy z tako i juz mówie nigdy w zyciu tego co mieliśmy. Teraz bardzo bym chciała, niewiem jak one sie nazywaja ale te co można z fotelikiem jezdzić (poszukam to wkleje), i jest wtedy taki malutki:)
Łóżeczko na poczatek mam te mniejsze 60tke i jest w dobrym stanie ale potem bede miała od koleżanki 70tke bo ona ma duże dzieci jak moje, a łożeczka jak nowe i ma mi pożyczyć. Wiec sie strasznie ciesze:)

żabka - bardzo fajne to łóżeczko!!!! :-)

jeżeli będę musiała kupić drugie - może mój dwuletek będzie chciał juz spać w normalnym łóżku - to bym się zdecydowała na właśnie takie!
teraz tez mamy turystyczne - tych samych wymiarów - jeste rewelacyjne - ma kółka - można nim przejechac gdzie się chce, wakacje czy wizyty u teściów (300km) bez problemu można zabrać, dziecko się nie obija w takim łóżeczku, nie wystają mu nogi przez szczebelki i się nie zakleszcza - rewelacja!

jedynym chyba minusem jest ten oryginalny materacyk, który jest bardzo wtardy - my mamy zwykły materacyk kokos-pianka-kokos, który jest przycięty o te 50cm, mieści się wtedy idealnie a dziecko ma wygodnie i prosto.

a ciuszkowymi zakupami pochwalę się na początku czerwca - jadę do madrytu i już koleżanka i zapowiedziała że zabierze mnie to fajnego i niedrogiego sklapu więc pewnie będe szaleć ;-)
na początku myślałam tylko o starszaku, ale dla malucha pewnie też coś fajnego wynajdę :-D

A tak jeszcze mam takie pytanko do tego łóżeczka bo tez sie tak zastanawiałam. Jak to jest jak np.takie 1,5 roczne dziecko stanie w nim i zacznie trząść to czy jest na tyle stabilke aby nie wypadło????? Bo tak strasznie mnie to ciekawi.

Dominika81 to koniecznie jak tylko coś pokupujesz zaraz nam sie tutaj pochwal:)

Ostatnia edycja:
Karolcia - myślę, że jest stabilne. Jasiek ma 14 m-ce i w takim śpi i bez problemu - nawet jakby mocno przyszalał to nie przewróci łóżeczka :-)
no, może teraz jakbym kupowała to bym kupiła z takim otwarciem - suwakiem z boku, żeby mógł sobie sam wychodzić

No to nawet się nie spodziewałam i dopiero teraz dałaś mi do myślenia bo raczej byłam pewna, że az tak stabilne to nie jest jak np. te drewniane. Ale jak tak sobie pomyśle jak mąż z nocek bedzie wracał to też by sie u mnie takie sprawdziło bo takie drewniane malutkie na poczatek mam ale to tez długo nie służy bo wiem jak było z moimi dziećmi. Wkońcu zrobiło sie za małe i niewygodne:)

reklama
Do góry