reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

No, ja też się nie mogłam oprzeć jak go zobaczyłam :-)
W ogóle to ciuszki dla dzieciaczków są tak obłędne, że jakby za to płacili, to ja mogłabym kupować , przebierać , oglądać, układać itp. na krągło;-)
Tylko szkoda, że tak szybko wyrastają:-(
O mikrofalowym sterylizatorze słyszałam, ale nie mam zdania. Ale chyba jakoś byłabym daleko z mikrofalą od dziecka i wszelkich rzeczy dla niego, ale może się mylę.

reklama

Wreszcie rozpakowałam ciuszki, bo wzięłam się za pranie. Więc zrobiłam parę fotek wybranych zdobyczy :-)

Super ciuszki tylko pozazdrościć:tak:

O mikrofalowym sterylizatorze słyszałam, ale nie mam zdania. Ale chyba jakoś byłabym daleko z mikrofalą od dziecka i wszelkich rzeczy dla niego, ale może się mylę.

Annya zgadzam się z Tobą! Ja nawet w ciąży unikam mikrofali:tak:

A ja własnie sobie dzisiaj zdalam sprawę, że jak wymienię lozeczko z 120 na 140 cm to musze tez pozbyc sie materacyka no i kompletów poscieli, które mialam do tej pory. Mam takie 2 komplety ( chyba 5 cześciowe, musze sprawdzić ) Drewexu jak Andzia pokazała ( niebieski i bezowy ). No, ale przynajmniej będe mogła kupić nowe posciele :-)

Laktator chciałabym ten :
aventiq.jpg

Słyszałam o nim bardzo dobre opinie od kilku koleżanek, cena niestety powala... ale chyba zaszaleję.....

A ja ostatnio zakupilam takie tygrysiatko dla mojego Tymcia - w bezpieczpiecznym rozmiarze 3-6mcy ;-). Mowie w bezpiecznym, bo ciuszkow 0-3 nazbieralo sie tyle, ze az boje sie, ze pewnych rzeczy Tymcio nie zdazy na siebie wlozyc :-D:-D:-D.

Bajeczny Tygrys:tak:.
Ja mam te same obawy co do ciuszków tyle tego jest :-D

reklama
Jest co prawda wyzsza, ale za to mniej miejsca zajmuje, a to u nas niestety priorytet...

Mi kolorek drugiej bardziej pasuje i wydaje mi się że lepiej wyższą bo nie będziesz musiała się schylać. :tak: Po prostu włożysz do wyższych szuflad to czego częściej będziesz używać !:-)

Do góry