reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Nocanka bardzo fajna ta tuniczka, też lubię tego rodzaju ciuchy:tak:

A ja ostatnio łażę po sklepach i się rozglądam za jakimiś wydekoltowanymi bluzkami, tudzież bluzkami z dekoltem zapinanym na guziki, zatrzaski itp., żeby mieć łatwy dostęp do cyca, jak Maleńtwu się będzie chciało jeść - ale jak na razie nic szałowego nie upatrzyłam, wszystko jakieś takie pospolite:-(

reklama
Nocanka - strasznie mi się podobają te tuniki!:szok::szok::szok:Ale coś mi się wydaję, że to trochę nie mój rozmiar:sorry: 50 cm pod biustem? To ja chyba miałam w podstawówce:-)
Mam prośbę, jak już ją dostaniesz, to daj znać czy faktycznie taka mała jest, ok? Szkoda, że mają tylko 1 rozmiar:-(

Pogoda się zmienia i trzeba w garderobę trochę zainwestować :-)
A to mój zakup na allegro, jeszcze nie przyszedł ale myślę że będzie SI!
tunikamoja.gif

Śliczna! Mam identyczną, tylko na długi rękaw :-)
Muszę przyznać, że jest z superowego materiału. Takiego lekkiego i przewiewnego :-)

Annya, ten rozmiar pod biustem liczy się x2! Chodzi o to, że gumka pod biustem naciąga się do 50cm po jednej stronie :-):-D Czyli na maksa rozciągnięta daje 100cm. To chyba wystarczy ? :-D

reklama
To potem jak będziemy wstawiały fotki na zamknietym to mnie uprzedż kiedy w niej wystapisz, żebysmy w tej samej kreacji nie wystapiły na jednym przyjęciu ;-):-D

Do góry