reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

No to i tak nic nie zmieni jak powiem, że była sliczna ;-):-D

taka ala Kalina, no nie? :-D

ale tak racjonalnie :rolleyes2: do tego podchodzac, to na co mi letnia sukienka w rozmiarze, ktory Mala pewnie bedzie miala zima......poszukam takiej na 74 :-D:-D:-D

ale ale, za to wlasnie kupilam cos sensowniejszego :tak:
AngelCare 2 in 1 Babyphon & Atemstillstandmelder bei eBay.de: Atmungsüberwachung (endet 02.04.09 20:00:00 MESZ)
uparlam sie na firme Angelcare i najbardziej zalezalo mi na macie. Mialam kupowac sam monitor bezdechu nowy, kosztuje ok 70€, dobrze ze mnie tknelo by spojrzec na uzywane komplety na ebay :-)

P.S. to niestety przesla kurierem, listonosza ominie targanie kartonu :crazy:

reklama
AngelCare 2 in 1 Babyphon & Atemstillstandmelder bei eBay.de: Atmungsüberwachung (endet 02.04.09 20:00:00 MESZ)
uparlam sie na firme Angelcare i najbardziej zalezalo mi na macie. Mialam kupowac sam monitor bezdechu nowy, kosztuje ok 70€, dobrze ze mnie tknelo by spojrzec na uzywane komplety na ebay :-)

Ja i mój M. też upieramy się na monitor z Angelcare, tylko inny model:tak: Moja szwagierka też ma monitor z tej firmy i jest z niego bardzo zadowolona, więc chyba wybór słuszny:tak:

Ja i mój M. też upieramy się na monitor z Angelcare, tylko inny model:tak:

ooo, a czym sie te modele roznia? sa jeszcze takie z niebieskimi matami i nowoczesniejsza nianka, ale pisze przy nich model 2008, wiec wywnioskowalam, ze tamte szaro-biale to sa po protu starsze, ale i duzo taniej mozna kupic. Komplet niebieski tutaj 150€. Babyphone nam narazie nie potrzebny, dopiero od ok. 4-5 m-ca, ale lepiej bylo dolozyc te 10€ i miec juz calosc, niz potem dokupywac.

taka ala Kalina, no nie? :-D

ale tak racjonalnie :rolleyes2: do tego podchodzac, to na co mi letnia sukienka w rozmiarze, ktory Mala pewnie bedzie miala zima......poszukam takiej na 74 :-D:-D:-D

P.S. to niestety przesla kurierem, listonosza ominie targanie kartonu :crazy:

No wiesz, mnie z Kalina porównywać, no przeciez ja w stosunku do Niej to aniołek jestem ;-):-D

Monitor - super sprawa. Tez kiedys myslalam o tym, ale mam juz nianię więc przy niej zostanę :-)

Tricolor - fajne ciuszki!Ale obrazki są po prostu zajebiste! I te , które wybrałaś to chyba najładniejsze.

Cieszę się, że sie Wam podobaja moje zakupy :-)

Carmi wlasnie taki polecila mi ostatnio kolezanka.
Tez sie za takim rozgladam :tak:i tez z mata bezdechu :tak:
Ale jeszcze nie kupilam ;-)

No wiesz, mnie z Kalina porównywać, no przeciez ja w stosunku do Niej to aniołek jestem ;-):-D

Monitor - super sprawa. Tez kiedys myslalam o tym, ale mam juz nianię więc przy niej zostanę :-)

:-D:-D:-D:-Dja mowilam ze kiecka taka w stylu Kaliny jak pomysle o jej fotkach w kwiecistej sukience :-):-p

Z Angelcare mozna dokupic tylko SAM monitor do nianki nawet jakiegokolwiek innego producenta.

A ja kupiłam taki monitor :
Snuza
naczytałam się , że te z matami są mniej praktyczne, bo czasem dziecko zsuwa się z maty, a poza tym można go używać tylko w łóżeczku ,no i bardzo często w nocy mamy zapominają go wyłączyć jak wyciągają dziecko z łóżeczka ( np. do karmienia lub przewinięcia) i wtedy się włącza, albo zapominają go włączyć po wszystkim ( wiadomo, w nocy człowiek ma inne zadanie, a nie koniecznie myślenie:-)). A taki bezprzewodowy można używać np. w wózku itp. i nie trzeba pamiętać o wyłączaniu/włączaniu. Ale jak będzie w użyciu to się dopiero przekonam;-)

reklama
ooo, a czym sie te modele roznia? sa jeszcze takie z niebieskimi matami i nowoczesniejsza nianka, ale pisze przy nich model 2008, wiec wywnioskowalam, ze tamte szaro-biale to sa po protu starsze, ale i duzo taniej mozna kupic. Komplet niebieski tutaj 150€. Babyphone nam narazie nie potrzebny, dopiero od ok. 4-5 m-ca, ale lepiej bylo dolozyc te 10€ i miec juz calosc, niz potem dokupywac.

Nie wiem dokładnie, jaka jest między nimi różnica, poza tym, że ten który myśmy sobie upatrzyli ma bajery w stylu termometr. Model, który nam się podoba wygląda tak:

Unexpected error occurred - Tesco.Direct

Do góry