reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Kocyk z danymi dziecka! 100% bawełna ekologiczna widziałam te kocyki na targach brzuszek i maluszek, są fajnym prezentem i mają 100% bawełny, idealne dla maluszka.
Ja osobiście bym odradzała kocyki polarowe i sztuczne, pod sztucznym kocykiem dziecko się strasznie poci, polecam szukać 100% bawełny:)

na allegro te kocyki mozna chyba taniej kupić :tak:

co do polaru - nie nadaje się na lato - jakby dziecko folia okryć... z plusów - jest cienki

My may jeden akrykowy i jeen polarkowy po Dobrusi. Chyba jedynie z polarkowego korzystalismy ale krótko - teraz służą do zabawy na podłodze :sorry: Dla maluszka będziemy cos kupowac, bo nie chcę, żeby Dobrusia czuła się okradizona ze swoich rzeczy przez maluszka - ale tak jak pisałam wcześniej - na pewno wydzieragm jakiś z włóczki, do tego będe szukac jeszcze jakiegos milutkiego kocyka. Te Hipis są kapitalne, tylko cena dla mnie nieco zaporowa... ale moż cos podobnego w lumpku uda się wygrzebać?

Kolejne przecudaśne rzeczy...

Co do kocyków - ja mam juz dwa, ale najpewniej na lato trzeba będzie się rozejrzeć za czymś lżejszym niż posiadane...

Stanik nowy - obowiązkowo jeszcze przed świętami - na szczęście mam w zasięgu dobry sklep, może nie najtańszy, ale wiem, że wyjdę zadowolona. Miseczka będzie już teraz chyba +3 rozmiary więcej :no: Aż strach sie bać...

Chyba tez skorzystam z linków, które tu wrzucałyście - dużo przydatnych rzeczy - o sobie też trzeba będzie powoli pomyśleć (koszule np. :tak:), więc albo all albo targowisko...

reklama
Do góry