reklama
kamilka677
Fanka BB :)
a to kilka rzeczy które mam dla mojej laleczki, mało rzeczy kupiłam nowych, te ze zdjęć akurat używane, z kupionego na allegro zestawu, udało mi się upolować świetny zestaw rzeczy naprawdę b.ładnych w idealnym stanie jak nowe poprostu
Pewnie ja też nie zdążę ich zniszczyć, bo mała szybko wyrośnie, może uda mi się oddać jakiejś koleżance, której troszkę jeszcze posłużą
Pewnie ja też nie zdążę ich zniszczyć, bo mała szybko wyrośnie, może uda mi się oddać jakiejś koleżance, której troszkę jeszcze posłużą
Ostatnia edycja:
nusia181
te sukienusie z bucikami i ogrodniczki boskie
Ewstra
ten zolty sweterek jest superasny moj kolorek
reklama
Ladne ciuszki dziewczyny ja tez jak kupowalam dla syna 2lata temu to uwazalam ze wybor wielki na dziewczynkach i same piekne! A teraz jak mam urodzic dziewczynke to nic a nic mi sie nie podoba tylko chlopiece
Popralam wreszcie wszystko i jutro chyba sie spakuje bo bylam dzis w swiecie dziecka i kupilam 3 bardzo porzadne stanikjdo karmienia, jeden bialy z koronka mala na dole, jeden czarny miekki bawelniany i jeden bezowy z fiszbinami - i naprawde tanie i dosc ladne
Kupilam na allegro kocyk dla malej firmy cos bobas czy cos w tym stylu i jest do niczego bo to raczej kocyk a nie recznik- taki miekki milusi a nie do wycierania-pewnie wody nie wsiaknie
Popralam wreszcie wszystko i jutro chyba sie spakuje bo bylam dzis w swiecie dziecka i kupilam 3 bardzo porzadne stanikjdo karmienia, jeden bialy z koronka mala na dole, jeden czarny miekki bawelniany i jeden bezowy z fiszbinami - i naprawde tanie i dosc ladne
Kupilam na allegro kocyk dla malej firmy cos bobas czy cos w tym stylu i jest do niczego bo to raczej kocyk a nie recznik- taki miekki milusi a nie do wycierania-pewnie wody nie wsiaknie
Podziel się: