reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Angel szal ciuszkowy:-)śliczne wszystko a te biale spodenki na zdjeciu z kaftanikiem to mamy takie same:-)
Ewstra super komoda:-)

IMG_9069.jpgIMG_9071.jpgIMG_9073.jpgIMG_9075.jpgIMG_9074.jpgIMG_9077.jpgIMG_9076.jpg a to kilka rzeczy które mam dla mojej laleczki, mało rzeczy kupiłam nowych, te ze zdjęć akurat używane, z kupionego na allegro zestawu, udało mi się upolować świetny zestaw rzeczy naprawdę b.ładnych w idealnym stanie jak nowe poprostu :)
Pewnie ja też nie zdążę ich zniszczyć, bo mała szybko wyrośnie, może uda mi się oddać jakiejś koleżance, której troszkę jeszcze posłużą :)

Ostatnia edycja:
Ewstra ja też mam taką komódkę, tylko tą wersję niższą, z 4 szufladami
Jestem z niej mega zadowolona, bardzo pojemna rzecz serio

Kamilka te sweterki są boskie:-)

reklama
Ladne ciuszki dziewczyny:) ja tez jak kupowalam dla syna 2lata temu to uwazalam ze wybor wielki na dziewczynkach i same piekne! A teraz jak mam urodzic dziewczynke to nic a nic mi sie nie podoba tylko chlopiece:)
Popralam wreszcie wszystko i jutro chyba sie spakuje bo bylam dzis w swiecie dziecka i kupilam 3 bardzo porzadne stanikjdo karmienia, jeden bialy z koronka mala na dole, jeden czarny miekki bawelniany i jeden bezowy z fiszbinami - i naprawde tanie i dosc ladne:)
Kupilam na allegro kocyk dla malej firmy cos bobas czy cos w tym stylu i jest do niczego bo to raczej kocyk a nie recznik- taki miekki milusi a nie do wycierania-pewnie wody nie wsiaknie:(

Do góry