reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Angel szal ciuszkowy:-)śliczne wszystko a te biale spodenki na zdjeciu z kaftanikiem to mamy takie same:-)
Ewstra super komoda:-)

IMG_9069.jpgIMG_9071.jpgIMG_9073.jpgIMG_9075.jpgIMG_9074.jpgIMG_9077.jpgIMG_9076.jpg a to kilka rzeczy które mam dla mojej laleczki, mało rzeczy kupiłam nowych, te ze zdjęć akurat używane, z kupionego na allegro zestawu, udało mi się upolować świetny zestaw rzeczy naprawdę b.ładnych w idealnym stanie jak nowe poprostu :)
Pewnie ja też nie zdążę ich zniszczyć, bo mała szybko wyrośnie, może uda mi się oddać jakiejś koleżance, której troszkę jeszcze posłużą :)

Ostatnia edycja:
Ewstra ja też mam taką komódkę, tylko tą wersję niższą, z 4 szufladami
Jestem z niej mega zadowolona, bardzo pojemna rzecz serio

Kamilka te sweterki są boskie:-)

reklama
Ladne ciuszki dziewczyny:) ja tez jak kupowalam dla syna 2lata temu to uwazalam ze wybor wielki na dziewczynkach i same piekne! A teraz jak mam urodzic dziewczynke to nic a nic mi sie nie podoba tylko chlopiece:)
Popralam wreszcie wszystko i jutro chyba sie spakuje bo bylam dzis w swiecie dziecka i kupilam 3 bardzo porzadne stanikjdo karmienia, jeden bialy z koronka mala na dole, jeden czarny miekki bawelniany i jeden bezowy z fiszbinami - i naprawde tanie i dosc ladne:)
Kupilam na allegro kocyk dla malej firmy cos bobas czy cos w tym stylu i jest do niczego bo to raczej kocyk a nie recznik- taki miekki milusi a nie do wycierania-pewnie wody nie wsiaknie:(

Do góry