reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ale dziewczynki szalejecie z zakupami
ja dzisiaj byłam na mieście przy okazji sprawdzałam ceny wyprawki i tak wychodzi ze zamawiać będę wszystko na allegro,bo taniej

dzisiaj zakupiłam sobie buty,ale nie kozaki bo w łydkach mi się nie zapinają tylko adidasy jakoś przetrwam tą zimę a szkoda kupić buty teraz jak nogi mam opuchniete

reklama
No właśnie ten przybornik mnie dręczy, bo taki materiał zaraz może się zapaskudzić ale z drugiej strony komodkę mam daleko od łóżeczka i nie będzie mi się chciało za każdym razem do niej biegać
A przewijak mam taki zakładany usztywniony na łóżeczko więc tam akurat przyda się coś na najpotrzebniejsze szpargały typu kremik, czy nawilżone chusteczki. Koszyczki fajna sprawa i wizualnie by sie lepiej prezentowały ale gdzie ja je upchnę? Na tym przewijaku się nie zmieszczą, no chyba,że jakoś je do łóżeczka przyczepić

miska ja kupilam taki buty ale emu w auchan za 19 zyla i biegam a nich cieplo jest hyhy

atomowka na przewijaku na poczatku bedziesz miala duzo miejsca na dziecko,pieluchy krem i body w sumie na przewujaku dziecko trzymasz az nire edzie mobilne bo jak zacznie pelzac to bezpieczniej na lozku czy komodzie ;]

MaMicurina,

Komoda i łóżeczko z Drewnostylu seria Bracelona zamówione, hurra tylko przeraża mnie czas oczekiwania do 6 tyg ups, no cóż.
A i zamówiłam takie słodziaki obrazki do małej do pokoju, Pan ręcznie maluje, tylko kolor niebieski zamieniłam na róż dla niuni co Wy na to?

Załączniki

• no14.jpg
    no14.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry