reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

fajooowe koszulinki, ale ja tez mam wlasnie jakies dziwne opory przez akupem takich bluzek...
ale śliczne są, bardzo ładnie leżą:) pewnie wygodne:)

reklama
ja wczoraj byłam w sklepie i powiem Wam, że wyprzedarze już SA!!! W H&M kupiłam bo nie mogłam sie powstrzymać białą bluzę z kapturem na 62 ale ona wygląda na ciut większą za 20 zł przeceniona z 49 i sweterek brązowy na guziczki też na 62 sweterek za 30 zł. Ale plan mam taki, że po Świętach w ramach gubienia kalorii zjedzonych podczas Świąt wybiore się na łowy - już wyprz, jeszcze mały VAT i nie będzie tłumów szukających prezentów :)

Wiecie co ja wczoraj kupiłam... super deskę do prasowania żeby w styczniu dobrze mi się prasowało ubranka dla synka:-)
Moja stara działała jeszcze ale miala tylko jeden poziom wysokosci, bo kiedys się zepsuła i na stałe była, ale teraz..... chyba polubie prasownie:-D

Wiecie co ja wczoraj kupiłam... super deskę do prasowania żeby w styczniu dobrze mi się prasowało ubranka dla synka:-)
Moja stara działała jeszcze ale miala tylko jeden poziom wysokosci, bo kiedys się zepsuła i na stałe była, ale teraz..... chyba polubie prasownie:-D
ja wczoraj tez kupilam deske do prasowania :-)
:sorry2: ale ja nie mialam zadnej

gratuluję jednego z ważniejszych zakupów:D znaczy... wygodnej deski do prasowania:D

a my zmieniliśmy zdanie co do łóżeczka!! jakoś nas natchnęło, szczególnie że mój mąż jakoś niechętny był do przenoszenia Tymka do "dorosłego" łóżka (jeśli pamietacie, to chcieliśmy kupić rozkładanego piętrusa a Maleńką kłaść do drewnianego w którym teraz śpi Tymek).
Ale trafiłam na allegro na coś takiego:
Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (2017862053) - Aukcje internetowe Allegro
i już to zamówiliśmy :-)
Wydaje mi się super funkcjonalne. To takie "mini łóżeczko" na kilka pierwszych miesięcy, z możliwością dostawienia do łóżka rodziców. Jak przyjdzie i zmontujemy to podzielę się wrażeniami:-)

wydaje mi się ze to będzie bardzo funkcjonalne. Pamiętam, że przy Tymku w tych pierwszyhc meisiącach czasem miałam dosunięte jego duże łóżeczko do naszego i przez szczebelki młoldego wyciszałam.. Tu będzie łatwiej, bo będzie można "dociągnać" dziecko do siebie ;) Zobaczymy, mam nadzieje że bedziemy zadowoleni

reklama
Ivi super sprawa - zwłaszcza ta dostawka ( u nas by się nie sprawdziło bo nie mamy miejsca ) . Tylko powiedz jak z materacykiem . Można taki niestandardowy bez problemu kupić ??

Do góry